Bunkóság ilyet csinálni, ha vendégségbe megyünk?
Ezek után talán még kért is a maradék kajából, hogy csomagolj? XD
Látom jól lepontozták azokat, akik azt írták, hogy bunkóság, ezek ellenére szerintme is az.
Mind a kettő illetlen dolog. Felbontott italt vinni is, a maradékot visszavinni pedig még annál is nagyobb bunkóság. Remélem nem te követted el ezt a kapitális hibát, hanem valaki más. Hozzáteszem, manapság elfogadott dolog, hogy az étterem elcsomagolja az ott fogyasztott étel maradékét, ha kéred. Ennek oka főleg a magas ár és a
vendégek megtartása.
Kedves kérdező, ez igencsak nagy bunkóság :)
Nem is tudom, hogy juthat ilyen bárki eszébe.
A probléma már a meghívatásnál kezdődik, de ezt megfejelni a z italos attrakcióval, hát nem semmi :D
Szerintem a mehivatassal nincsen gond, amig nem eröszakoskodik az iletö. Vagy eszreveszi hogy most nem aktualis oda pofatlankodni es megkeri a hazi gazdat hogy tegyen neki felre kostolot. Az oke.
Na de az összess többi..... :-S
Hát, szerintem nagyon nem illik.
Nálunk párom öccse (27 éves...) belezabált az aznap készült szülinapi tortába, és másnap nem csak a szokásos rokonok jöttek volna el, akik előtt annyira nem ciki, mert ismerik mekkora s*gg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!