Ez most tényleg akkora bunkóság volt?
kéthetente hétvégén összejön az egész család, a mamámékhoz, aki egyébként nagyon jól főz. mindig megszokta kérdezni, hogy finom-e, elég- sós-e, túl sós-e. a többiek mindig csak mondják, hogy nincs semmi gond vele, nagyon finom, stb akkor is, ezt mondják, ha mondjuk véletlenül elsózza, vagy túl zsírosra csinálta. én mindig elszoktam mondani a mamának, ha valami nem úgy sikerült, a mama épp ezért külön is megkérdez engem, mert tudja, hogy őszinte vagyok hozzá. persze nem bunkóságból, csak, hogy legközelebb tudja mire kell figyelnie.
legutóbb is elmondtam a mamának, hogy elsózta, erre anyám meg a nagynénéim lehordtak, hogy én milyen bunkó vagyok a mamával, meghogy ezzel megsértem, meg stb...
szerintetek is bunkóság? ti szóltatok volna a helyemben?
Szerintem is jól teszed, ha megmondod az igazat. Csak persze finoman:) Te vagy az egyetlen, akiben bízhat, hogy valós véleményt ad, így tud valóban a kedvetekre főzni. És nem úgy, hogy azt hiszi, mindent jól tett, közben meg senkinek nem ízlett a főztje.
Anyukádék is érzik, tudják, hogy ez becsapás (kár jó szándékú is). De nehéz azzal szembenézni, hogy a másik egyenesen, becsületesen tud viselkedni, és ettől nem dől össze a világ, a nagyszülő sem bántódik meg. Ezért inkább lehordtak:)
Idősek mások..
mamám azon megsértődött múltkor hogy megsóztam a levest,egész kaja alatt azt hajtotta hogy pedig ő azt hitte jól sózott..
Dícsérd legközelebb,jó az,ők érzékenyek erre mint minden háziasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!