Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 30-40 éves pasik mostanában...

A 30-40 éves pasik mostanában tényleg ennyire nem normálisak? Miért keveregnek tini csajokkal, nincs több eszük?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom csalódtam ezekben a pasikban,az értelmi szintjük egyenlő a nullával.
2012. aug. 6. 15:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
55%
"Én 42 éves vagyok, a barátnőm 18." A múltkor nem a csaj anyja írt ide kérdést, hogy mivel hozza meg a lánya eszét?A 24 év korkülönbség az azért durva. Na és itt nem a Csaj a buta! :) Szerinted a 18 éves barátnőd 10 év múlva nem akarna frissebb kolbászt? Dehogynem! Ne dugd már a fejed a homokba.
2012. aug. 6. 16:36
 22/32 anonim ***** válasza:
65%
Én 32 éves nő vagyok (férjnél), mégis majdnem minden pasi fel akar szedni ebből a korosztályból. Miért? Mert jól nézek ki és lehet velem dumálni, röhögni. A leharcolt, igénytelen nők már tini korukbn sem kellettek soha senkinek... ugye, kedves általánosító kérdező?
2012. aug. 6. 17:23
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

#21, ahogy elnézem, itten KAPCSOLATokról van szó, és nem alkalmi numerákról. A kapcsolatban meg tudod, a szex csak az egyik fontos dolog, nem az egyetlen dolog.

Az megint ilyen jellemző téveseszme, hogy ezek a kapcsolatok kizárólag a szexről szólnak...

2012. aug. 6. 17:55
 24/32 anonim ***** válasza:
48%
Én 22 éves lány vagyok és egy 35 éves pasival szoktam flörtölni annyira jó vele, nagyon megértjük egymást, szerintem nincs ebben semmi kivetni való:) És nagyon fiatalos is, vicces, jó fej, nagyon kedves. Nem a kor számít.... hanem a megértés és hogy mennyire vagytok fontosnak egymásnak.
2012. aug. 6. 17:57
 25/32 anonim ***** válasza:
fontosak, előző voltam 22L
2012. aug. 6. 17:58
 26/32 anonim ***** válasza:
77%
Azért keresnek tini lányokat,mert értelmileg a 18 évesek szintjén vannak.Nem szellemi partnert keresnek,az már biztos.Nem tudnak beilleszkedni a normális,felnőtt társadalomba,ahol azonos szinten van a nő és a férfi tapasztalatban és érzelmileg,hanem inkább fölszednek egy naiv kislányt,akit könnyebb irányítani és nem veszi észre a hiányosságait,amiből elég sok lehet,ha nem találnak párt a saját korosztályukból.Pedig sok értékes,szép nő van ott is,akik mellett simán jó életük lehetne,csak nem akarják észrevenni őket.Ennyi erről a véleményem.Ma a ri.banckodás a divat,meg is látszik ezen a nyomorult szájbaba.szott világon.Nem lehet normálisan végigmenni az utcán anélkül,hogy ne dudálgatnának a kocsiból és ne szólnának be ezek a barmok.Engem 18 évesen rendszeresen megtaláltak ebből a korosztályból.Bunkók voltak,hazugok és gusztustalanok.Azt hitték,a "megebaßlak te qurva" stílussal ők lesznek a nagy ászok,de ez igazából qurva szánalmas és nem vonzóak lesznek tőle,hanem barmok,akik megsértődnek azon,ha nem viszonzom.
2012. aug. 6. 18:26
 27/32 anonim ***** válasza:
10%

Egybként a mai tizenévesek többsége botrányosan néz ki, baromi ritka a csinos, arányos lány. SZinte mindegyiknek buggyan az úszógumi... ennyit a feszes husiról.

De a szerelem, szerelem, túl az alkalmi dugásokon. A szerelem pedig nem a racionalitás talaján áll és nem is korfüggő. És ez így van jól.

2012. aug. 6. 18:54
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

#27, ha hiszed, ha nem, ez a "van-e úszógumija" c. dolog tipikus női probléma, a csajok szokták önmagukat meg nőtársukat ilyen szemmel méregetni, a férfiak többsége, amikor társat keres, akkor nem manökent akar, hanem egy olyan jó fej nőszemélyt, akinek jól érzi magát a társaságában, a küllem voltaképp annyiban számít, hogy a lánnyal meg lehessen jelenni, meg az illető férfinak valamennyire megfeleljen az ideáljának.

(egyébként a kor sem annyira kardinális kérdés, amennyire ez a kérdés sugallja, az említett jelenség kevéssé szól az életkor mellett álló számról, sokkal inkább a mai egyedülálló 30-as, 40-es nőkről... ha most én is olyan módon akarnék általánosítani, ahogy azt a kérdező teszi, akkor tele vannak elvárásokkal, nem lehet velük egy jót hülyülni, lazítani, állandóan az egzisztenciával meg a biológiai órájukkal vannak elfoglalva... ha most azt mondom egy 18 éves csajnak, hogy menjünk ki a Szigetre lazulni teszemfel, akkor kimegyünk a Szigetre lazulni... ha egy 38 évesnek mondom... háááát... )

Namost, ha az embernek van választása, akkor ugye nem a dupla elvárás, fele annyi pozitívum opciót fogja favorizáklni...

És még szó sem esett szexről...

2012. aug. 6. 20:01
 29/32 anonim ***** válasza:
a külcsíny és a belbecs összefügg. Ezt nyilván nem kell magyarázni. Nem kell mindenkinek a 90-60-90 álomképet hoznia, de namár. Rengeteg a csintalan, elhanyagolt csaj, minden korosztályból. És igen, rengeteg az állandóan nyafizó, problémázó luvnya, ugyancsak minden korosztályból. Ja, és akkor még nem is esett szó a hótt unalmas, műveletlen tuskókról, minden korosztályból, akármilyen végzettséggel.
2012. aug. 6. 20:23
 30/32 anonim ***** válasza:
82%

Micsoda válaszok! A KÉRDÉSHEZ ABSZOLUT SEMMI KÖZÜK.

Ki a fenére tartozik pl. hogy a kérdező csinos-e.

Szerintem itt azon van a hangsúly hogy egy 15-20 év körüli csaj mit akar egy 40 körüli férfitől. Ha vissza emlékeztek fiatal korotokra, őszintén 15 évesen még egy jól ápolt harmincas is öregnek tűnt hozzánk képest nem hogy egy negyvenes. Mit eszik egy tini lány egy 40 éves férfin?

És nem irigység beszél belőlem!!! Jó látni két szép tizenévest együtt, amikor két összeillő fiatalon látszik hogy szerelmesek. Mit akarnak a tini lányok tőlük 20 évvel idősebb szinte apjuk korú férfitól???

Egy negyvenes férfinak a legtöbb esetben már családja van!!!!

2012. aug. 7. 08:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!