A 30-40 éves pasik mostanában tényleg ennyire nem normálisak? Miért keveregnek tini csajokkal, nincs több eszük?
Mennyire jogos és igaz a kérdés.
Én mégis inkább megfordítanám "a mai tini csajok tényleg nem normálisak?" 30-40 éves hozzájuk képest aszott vén fószerekre buknak???
Én sem vagyok mai csirke de 16-20 évesen eszembe sem jutott még rá nézni sem egy ilyen vén emberre!!!! Minap pedig játszótéren saját szememmel láttam hogy két 15-16 körüli lány egy 40 körüli apukára vihorásztak miközben a pasi két kiskorú gyerekével játszott. Persze hogy a hapsi virult mint a vadalma. Szánalmas. Ha a csak a pénz miatt csinálják van pénzes pasi fiatalabb kiadásban is.
Elég szomorú dolog ez és a sok 40-es majom elhiszi magáról hogy szuper pasi!
Kérdező, én spec ilyen "nem normális" vagyok, 33 évesen jöttem össze egy 17 éves lánnyal, és ez 15 éve tart:)
Szivesen segítek, mire vagy voltaképp kíváncsi?
(van itt fent egy-két "vicces" válasz, az említett férfi-korosztály "kapuzárási pánikjáról" - az azért odébb van kicsinyég - a pénz-témáról - én épp munkanélküli voltam akkor, majd kezdő vállalkozó, pénzem annyi, hogy a csikket szedtem össze néha az utcán - szóval mennek ám a hamis sztereotipiák ezerrel.)
Én 42 éves vagyok, a barátnőm 18.
Nem értem miért baj, ha egy férinak bejönnek a fiatalabb lányok.
#15 vagyok
"értelmi szintjük egyenlő a nullával"
A 0 értelmi szintemmel kiváló minősítésű vegyészmérnöki diplomát szereztem, később doktori fokozatot kémiából.
#17 - tudod, sokkal egyszerűbb azt firtatni, hogy "miért hülye mindenki más", mint azt teszem fel, hogy "miért nem találok magamnak normális párt"...
De mondom, én tényleg nagyon szívesen segítek tanáccsal a kérdezőnek...
Nyílván azért, mert a magadfajta ostoba, általánosító hülye szárcsák megvannak a fiatal korosztályban is, de elviselhetőbbek, amíg feszes a combjuk és bájos a mosolyuk.
Az utóbbi időben ezer kérdést feltettél ide, amiben szerepelt ez a süket szöveg: "mostanában tényleg ennyire".
1. Mit bizonygatsz a tényleggel, ha kérdezel?
2. Mennyire nem normálisak?
3. A mostanában szintén csak bla-bla és ködösítés. Régen is volt, mindig is lesz. Sok férfi szeretne idősebb korban kicsit "visszafiatalodni", azért keres magának ropogós husit; sok nő szeretne fiatal maradni, ezért él nálánál tizenöt-húsz évvel fiatalabb pasival.
És? Mi itt a gond? Hogy az a pasi, akit kinéztél magadnak, le sem sz..r, mert egy fiatal csirke kell neki? Ezért kell rögtön általánosítani és indulatokat kelteni?
Kezeld a saját indulataidat és ne told át másra! Keress egy magadhoz való pasit, aki nem éretlen tinikkel akar kavarni.
Mondjuk, náladnál húsz évvel idősebbet, aztán majd olvashatod a következő okos kérdést: mostanában tényleg ennyire .....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!