Mit tegyek? TÖBBI LENT
KICSIT HOSSZÚ DE OLVASSÁTOK EL!
Na szóval az a problémám hogy én vagyok a ház csicskája,dadusa,és kertésze. És már nem bírom! Mindent nekem kell elvégeznem... Na jó azért nem mindent de Mióta 13 éves lettem egy csomó dolgot rám bíznak és elvárják hogy meg is csináljam hibátlanul. Én most csoportokra osztom a helyzetem hogy beleélhessétek magatokat.
1. Napi teendőim:
- Reggel rendbe rakni az én és a szüleim szobáját.
- Utána öcsémmel foglalkozni (4 éves hiperaktív ÖCSÉMMEL) játszani, megetetni... ez pl azért az én feladatom mert anyumnak otthon, tehát a saját házunkba van a fodrász üzlete.
- Utána elaltatni az öcsémet
- Mikor elaludt megyek a kajáért 40 fokos hőségbe gyalog!
- Aztán mikor ebédeltem elvinni apumnak a kaját szintén 40 fokos hőségbe...
- Utána összeszedni az almákat a földről.
- Mosogatás.
- Kiterigetni a vizes ruhákat.
- Felébrett öcsémmel foglalkozni...
Kb. ennyi de ha akarnék találnék még munkát.
2. Heti teendőim:
- fűnyírás kis csipa elektromos fűnyíróval ami a halál 1 órája...
- Kiszedegetni a gyomokat a kocsi feljáróból és a járdáról ami a hálál 2 órája...
- Kocsit ki porszívózni.
- Szobámat is.
Ez is kb. ennyi...
3. Most jönnek az olyan rohadtul idegesítő kérései (azért idegesítő mert este már fáradt és semmit nem akar csinálni.) De viszont énis fáradt vagyok de engem ugráltat!
- Xy hozd fől a laptopot!!!
- Xy kapcsold be a riasztót!!!
- Xy ja még ne! menj le és nézd meg hogy be vannak zárva az ajtók!!!!!
- Xy menj és zárd me a kinti kaput is!!!
És ezeket olyan fél 10 kor mikor már bazira fáj a fejem.
Szóval ezek a halálba kergetnek. Mit tegyek? Tippeket kérek. Hogy állítsam le a szüleimet mert már teljesen kivagyok. 13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!