Gazdagabb szülők, mit szólnátok hozzá ha a lányotok egy nem annyira gazdagabb családból származó sráccal járna?
Az én anyám sem gazdagabb, csak neki van egy hatalmas téglaháza és nincs hitele, míg anyósomék eddig párommal együtt egy kartondoboz-szerű koszos lyukban laktak, 2milla adóssággal.
Engem sem érdekeltek az anyagiak, így maradtam párommal, miután anyám ezért kitagadott, mentem a "kartondobozba".
3x kaptam idegösszeomlást az anyagiak miatt (nem wellnesshétvégékre kell gondolni, de hogy szilveszterkor nem tudtunk egy üveg olcsó pezsgőt venni... karácsonyfának a kerti nagy fenyőből kellett egy ágat vágnom...).
Most sikerült albérletbe jönnünk, 100x jobb, és érdekes mód pénzben is jobban kijövünk (saját hitelüket meghagytuk anyóséknak).
Most oké, de eddig...
Ebbe csak akkor menj bele ha a lány is képes az igényeiből leadni, és kötélidegzetei vannak. Másképp akárhogy is éreznek a szülei a kapcsolatotokkal kapcsolatban, a csaj pillanatok alatt visszakerül anyuci szoknyája alá. 22/N
Valaki írta, hogy ő gazdag volt és a barátja csóró és nem érezte magát nőnek mert nem hívta meg a srác fagyira... khhhm...
Velünk az volt az exszel, hogy mi voltunk a szegényebbek, viszont az ő szülei sóherok voltak. Eredmény: Mindenre én hívtam meg szinte a srácot. Pedig nekik volt millióik a bankba, míg nekünk millióink hitelbe, és közel 100-ezres törlesztőhöz 200 ezret kerestek szüleim (nem értenek a pénzhez, ne vessetek rájuk követ)
Én meg tudom mondani, hogy milyen: anyát nem igazán érdekli, azt mondja, az én dolgom. Apa meg folyton mondja a magáét: éhen fogtok halni, mentek a híd alá, csak szakmunkás, te fogod eltartani, biztos csak a szex miatt vagyok vele, mert egy szegényt nem lehet szeretni, gyakran kiabál velem emiatt stb. Nagyon fáj, hogy ennyire utálja azt, akit én szeretek. :(
(huszas évei elején járó lány)
Én azt nézném szülőként hogy becsületes tisztességes e, dolgoik, tanul stb stb.
Mert hiába gazdag ha szerencsejátékozik, alvilági, stb.
De egy ápolatlan, tanulatlan primitiv részeges csórónak épúgy nem örülnék.
Vannak terveid céljaid a jövőre nézve?
Akár tanulás, akár munka vagy bármi amiből esély van a továbblépésre?
Én ezt elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!