Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam hogy a bátyámat...

Megtudtam hogy a bátyámat csalja a barátnője és még csak én tudok rólla! De félek hogy ha csak neki mondom akkor ugyanúgy mit folytatja tovább, de ha tesónak akkor meg csinál magával valamit! Adjatok már valai tippet hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azért ebszélj a másik sráccal, mert hátha tudsz ráhatni, és befejezik ezt az egészet a csajjal, vagy szépen odaállnak a bátyád elé és tálalnak... bráhogy lesz a bátyád igyis ugyis kikészül, akkor neke djóteso módjára ott klell majd lenned mellette
2012. aug. 5. 17:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát beszélgetek vele álnéven :D és mondogatom hogy hagyja inkább mert az ilyen egy nagy k..va vagy akkor álljanak oda tesóm elé és mondják meg mi a szitu..de még a pasi is hazudgálja h nem beszélnek. közbe mindennap. lehet neki elkottyintom ki vok utánna a csaj jön. ez így jó ?
2012. aug. 5. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Végezz a csajon pszichikai ráhatást! Tehát egy kisebb agymosást.
2012. aug. 6. 21:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát az lesz!! Mert már nem bírom elviselni
2012. aug. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!