Megtudtam, hogy a húgom meg akarja csalni a párját, ti beavatkoznátok?
6 éve élettársak, van 2 pici gyerekük. Egy portálon olvastam egy általa indított topicot, amelyben kifejti hogy nagyon ellaposodott a kapcsolatuk és felbukkant egy 6 évvel ezelőtti srác, akivel "csak szex" alapon voltak együtt. És hogy ez őt nagyon felzaklatta és szeretne vele havi 1-2 alkalommal találkozni mert nagyon jó szerető volt. Egyszer már találkoztak de akkor elvileg nem történt semmi, azt kivéve hogy a srác most még jobban ostromolja.
És még azt is írta, hogy senki nem tudná meg a megcsalást mert ő tiszteli annyira a párját hogy senkinek nem mondaná el, nem az lenne hogy mindenki tudja már, csak a pasi nem. Na , ez az elmélete már most megdőlt mert én 2 napon belül megtudtam, hogy ezt tervezi.
Ti mit tennétek a helyemben? Mondjuk én ennél erkölcsösebb vagyok tehát az egy dolog, hogy nem helyeslem, de félek attól hogy egyedül marad a két gyerekkel, vagy ami még rosszabb: a pasi elveszi a gyerekeket (anyósa szerintem nem hagyná, hogy ő lépjen le velük). Finoman már próbáltam vele beszélni a témáról, de nem említettem , hogy mit olvastam, ő meg nem mondta hogy mit tervez.
(ha ez számít: nekem is van élettársam és egy kislányom).
Ha tiszteli a párját,akkor nem csalja meg.
Én elbeszélgetnék vele,megpróbálnám lebeszélni erről a dologról.
Én is beszélgetnék vele, hogy végülis mit is akar. Azt amit két ember tud, az se perc alatt kiderül, jobb ha ezt elhiszi.
Miért nem beszél a férjével, hogy neki mi hiányzik, amit megkaphatna otthon, de per pillanat nem működik.
Miért nem (bár persze előtte fel kellene azt is építeni) hagyja el a férjét ? Ez így nagyon nem fer, így nagyon rosszul jöhet ki belőle a végén az ilyesmi nagy fájdalmat okoz. Bántani akarja a férjét, vagy csak símán kalandra vágyik.
Szóval én megpróbálnék vele beszélni erről.Hátha felnyílna a szeme mi is a fontosabb.
Hát a hugod egy felelőtlen ribanc az már egyszer biztos, 2 gyerekkel csak mert viszket a pinája és jót akar kúrogatni azért nem kéne lelépni, bele se gondol hogy a maszek önzősége miatt milyen balhét keverhet, és a gyerekek életét is tönkreteheti.
A magáé egy dolog, azt már tönkretette így is...
Köszi hogy írtatok.
Otthagyni a párját biztos nem fogja. Saját bevallása szerint ő nem szerelmes típus, ahogy a párja se, sose volt még szerelmes és racionális alapon dönt egy kapcsolat mellett. Az élettársából kinézte, hogy jó apa lesz, megbízható, kedves stb. , a szex mennyisége és minősége nem volt döntő tényező amikor megállapodott mellette.
Ők annak idején megbeszélték, hogy csak akkor "válnak", ha valami jóvátehetetlen dolog történik de a megcsalás nem tartozik ide. Fordított esetben ő sem borítaná a kapcsolatot.
Nem tudom, lehet hogy akkor tényleg említenem kellene neki, hogy olvastam amit írt de ez a téma nagyon kínos - nekem.
A párjának nem köpném be, mert az sz.rkavarás lenne, de a húgommal beszélnék.
Ugyanakkor ha az van, amit a kommentedben írsz, akkor elképzelhető, hogy az ő "érdek" kapcsolatukba belefér a külső kapcsolat. Ez viszont akkor úgy tiszta, ha megbeszéli az élettársával.
(Kiábrándító azért, hogy ilyen sokan létesítenek kizárólag racionális alapon kapcsolatot. Aztán meg ha jön az igazi szerelem (vagy az igazi vágy) ilyesmi lesz belőle, mint a kérdésben.)
Hát ezt nem fogjátok elhinni.
5 perce hívott a tesóm, hogy a párja megcsalja (olvasta a facebook üzeneteit), egy 5 évvel korábbi nőjével!
Ez azért nagyon kemény.
Így nem durva, csak neked, mert tőled távol állnak az efféle dolgok.
De ha ők végülis nyílt kapcsolatra vágynak, akkor az fer.
Általában ezzel az szokott a gond lenni, hogy az egyik fél könnyen kimondta, de mikor meg is történik, akkor kezd ráeszmélni, hogy mégse így gondolta. Viszont tesódéknál úgy tűnik mindketten komolyan gondolták, szóval nekik nem baj ez. Neked fura csak, de neked akkor ha nekik ez így jó, nincs beleszólásod egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!