Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudtam, hogy a húgom meg...

Megtudtam, hogy a húgom meg akarja csalni a párját, ti beavatkoznátok?

Figyelt kérdés

6 éve élettársak, van 2 pici gyerekük. Egy portálon olvastam egy általa indított topicot, amelyben kifejti hogy nagyon ellaposodott a kapcsolatuk és felbukkant egy 6 évvel ezelőtti srác, akivel "csak szex" alapon voltak együtt. És hogy ez őt nagyon felzaklatta és szeretne vele havi 1-2 alkalommal találkozni mert nagyon jó szerető volt. Egyszer már találkoztak de akkor elvileg nem történt semmi, azt kivéve hogy a srác most még jobban ostromolja.

És még azt is írta, hogy senki nem tudná meg a megcsalást mert ő tiszteli annyira a párját hogy senkinek nem mondaná el, nem az lenne hogy mindenki tudja már, csak a pasi nem. Na , ez az elmélete már most megdőlt mert én 2 napon belül megtudtam, hogy ezt tervezi.

Ti mit tennétek a helyemben? Mondjuk én ennél erkölcsösebb vagyok tehát az egy dolog, hogy nem helyeslem, de félek attól hogy egyedül marad a két gyerekkel, vagy ami még rosszabb: a pasi elveszi a gyerekeket (anyósa szerintem nem hagyná, hogy ő lépjen le velük). Finoman már próbáltam vele beszélni a témáról, de nem említettem , hogy mit olvastam, ő meg nem mondta hogy mit tervez.

(ha ez számít: nekem is van élettársam és egy kislányom).

2012. máj. 21. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Wow összeillenek :S
2012. máj. 21. 17:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát akkor majd megbeszélik, hogy továbbra is fenntartják az életközösségüket, külső szexuális kapcsolatokkal. Ha ez mindkettőjüknek megfelel, akkor a dolog teljesen korrekt, még ha Te más életmódot tartasz szimpatikusnak (ahogy én is). De ha nem bántanak senkit - pl. partnereik nem olyan házas vagy kapcsolatban élő emberek, akiknek a párja monogámnak hiszi őket - akkor korrekt a dolog, legalább nem kihasználás van, hanem két hasonló felfogású ember megtalálta egymást, és élhetnek a saját szabályaik szerint.
2012. máj. 21. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!