Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek az ilyen...

Lányok, nektek az ilyen dolgok terén milyen a kapcsolatotok a szüleitekkel? És ti mindent elmondotok nekik?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, és 2 hónapja van barátom. Nekem ő az első kapcsolatom. Szeretem őt, és biztos vagyok benne, hogy ő is szeret, és nem csak megfektetni akar engem, ezt már többször is elmondta. Anyukám tudja, hogy van barátom, találkoztak is már, és elég jól viselkedett vele. Azt mondta nekem, hogy szimpatikus neki a fiú. Szóval a lényeg, hogy ha esetleg komolyabbra fordulna a dolog, és majd szeretnénk tovább menni a "kézfogás,csók"-on, azt, hogy mondjam el anyunak? Ti hogyan mondtátok el ezt a szülőknek? Hogyan fogadták, vagy el se mondtátok? Bocsi a sok kérdésért, csak érdekel! :)
2012. aug. 4. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%

15l vagyok.

Mondd már meg, drága 22l, hogy én hol írtam, hogy büszke vagyok arra, hogy hazudozom (amit egyébként nem, vagy csak nagyon kis dolgokban), illetve, hogy én már élek nemi életet. Mert én jövő időben beszéltem. Tehát jelenleg nincs miről hazudoznom, még szűz vagyok.

2012. aug. 5. 01:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak később mondtam el, mikor lefeküdtem a barátommal, de nem nagyon sokkal, kb. 3 héttel. Egyszerűen úgy voltam vele, hogy ez magánügy, és privát és intim, és nem lett volna illő rögtön utána szaladni haza azzal, hogy megvolt. Jó, nyilván ha tini az ember, akkor más kérdés, de nekem ez kimaradt, mert 22 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet. Anyukám persze nyavalygott, hogy miért nem előbb szóltam, de hát végül is már felnőtt vagyok, meg már gondolta, hogy elpbb-utóbb ez is bekövetkezik, ha van már barátom, főleg ilyen idős korban...
2012. aug. 6. 12:31
 13/14 anonim ***** válasza:
8#,10# tőlem ment a zöld pacsi. Szerintem 100%-ig igazatok van.
2014. aug. 31. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenki maga szabja meg a mércét, higy mwddig megy el egy kapcsolatban, mit mondd el a szüleinek. De hazudni nem érdemes, csak magával szemben teszi...
2014. aug. 31. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!