Adjatok tanácsot, mit tegyek?
A kapcsolatommal vannak problémák,ugyanis a párom borzasztóan unalmas és lusta. Nem járunk sehová,ha néha el is megyünk az én unszolásomra. Akkor is csak pár órára,táncolni vagy vacsizni egyszersem voltunk még 3év alatt. A másik problémám hogy terhes vagyok,ez nem baj mert nagyon akarom ezt a babát. De nincs kedvem a szexhez,ö nemismeri azt hogy romantika összebújás meg ilyenek,rögtön bele a lecsóba. Ha hozzáérek vagy hozzábújok már dugni is kell,vagy legalább orál szex.
Amugy meg olyan muja,minden hivatalos dolgot velem intéztetne. Kifogás én itthol vagyok(táppénzen)ő dolgozik.
Már több mint 3éve együtt vagyunk,és jön a baba de még mindig nem képes eljegyezni. Mindezek mellet még szeretem,de változnia kéne mert néha nagyon üresnek és magányosnak érzem magam. Beszéln ezekröl nem lehet vele, már probáltam,mindig azzal van hogy ő mennyit dolgozik.
Hát, nekem a jó apa definíciója nem az, hogy soha nem bántott és nem iszik. Ezek ALAP tulajdonságok, amiket elvár az ember, nem erények.
Fog segíteni a baba körül szerinted? Pelust cserélni? Éjjel egyszer-kétszer felkelni, hgy te is tudj pihenni? Megdajkálni, ha fáj a foga? Mert ezek is alap tulajdonságok lennének, de ez nálatok kizárt. Mert ő dolgozik, neki pihennie kell, ez lesz a válasz. Jó, ha most készülsz rá, hogy ezt a babát mellette is EGYEDÜL fogod nevelni.
Higyj a többieknek, megírtak mindent, amit tudnod kell és mondani lehet erről a kapcsolatról.
Jobbat is tartogat neked az élet, hiba volt teherbe esni tőle...
Ha megszületik a baba, akkor már nem lesz majd időd az Ő dolgait intézgetni, ezzel az egyik problémát már meg is oldottad. Azt pedig szépen magyarázd el Neki, hogy Neked ha odabújsz nem az nem azért van, mert ki akarod elégíteni, hanem mert vágysz a szeretetre. Hát az orál szexel meg aztán nem igazán adja meg Neked ezt.
Én is terhes vagyok, így átérzem, hogy mire is lenne szükséged, mert férfiből van és nem minden férfi fogja a dolgokat.
Mondd meg Neki azt is, hogy vagy együtt mentek el kicsit többször vagy akkor Te elmész mással, mert már néhány hónap múlva nem lesz alkalmad arra, hogy kimozdulj. Egyébként meg neki sem ártana kihasználni azt az időt, amit még kettesben tölthettek
Hiába írod, hogy nem lehet Vele beszélgetni. Ezt csak úgy tudjátok megoldani, ha kommunikáltok! Anélkül az egész kapcsolatotok ki fog égni, gondolom azt pedig semmiképpen nem szeretnéd.
Ügyesen csináld a dolgokat és minden ok lesz.
Drukkolok és boldog babavárást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!