Adjatok tanácsot, mit tegyek?
A kapcsolatommal vannak problémák,ugyanis a párom borzasztóan unalmas és lusta. Nem járunk sehová,ha néha el is megyünk az én unszolásomra. Akkor is csak pár órára,táncolni vagy vacsizni egyszersem voltunk még 3év alatt. A másik problémám hogy terhes vagyok,ez nem baj mert nagyon akarom ezt a babát. De nincs kedvem a szexhez,ö nemismeri azt hogy romantika összebújás meg ilyenek,rögtön bele a lecsóba. Ha hozzáérek vagy hozzábújok már dugni is kell,vagy legalább orál szex.
Amugy meg olyan muja,minden hivatalos dolgot velem intéztetne. Kifogás én itthol vagyok(táppénzen)ő dolgozik.
Már több mint 3éve együtt vagyunk,és jön a baba de még mindig nem képes eljegyezni. Mindezek mellet még szeretem,de változnia kéne mert néha nagyon üresnek és magányosnak érzem magam. Beszéln ezekröl nem lehet vele, már probáltam,mindig azzal van hogy ő mennyit dolgozik.
Igen, ilyenkor van, hoyg semmit nem értek.
Van egy párod, aki mégcsak el sem jegyez, azt mondod róla, hogy unalmas és lusta. Ez nem hangzik valami nagy szerelemnek, de te vele vagy, nem keresel mást. Istenem, szerintem ennél nagyobb marhaságot nehéz csinálni, de szíved joga, ha nem akarsz boldog lenni, a te választásod.
De EBBE a kapcsolatba gyereket szülsz! Könyörgöm, a saját életedet tedd tönkre nyugodtan, éld le unalomban és veszekesédben, magányban, de nincs jogod egy gyerek életét is tönkretenni. Egy gyerekét, aki nem tudatosan választja ezt, aki helyett te döntessz, akinek ez lesz a családja! Azt mondod szereted, de tesz ilyet valaki a gyerekével, hogy eleve boldogtalan gyerekkorra ítéli? Az ilyen felelőtlenséget, önzőséget fel nem foghatom.
Sajnos nem tud neked senki érdemleges választ adni hisz terhes vagy!És egy gyermeknek apa is kell!
Nem tanácsoljuk azt,hogy hagyd el és majd neveld egyedül a picit mert a mai világban ez nagyon nehéz!Valóban okosabb lett volna ha kétszer is végig gondolod,hogy vállalsz e gyerkőcöt vagy sem.De már mind1 jön a babó.A szexre meg egyszerűen mondhatsz nemet is!Nem a középkorban vagyunk,hogy csak rád fordul és kész!A hivatalos ügyeket is néha rá kell hagynod.Légy talpraesett és magabiztos!Ha nem intézi el akkor az úgy marad!Nem tudsz mindig mindennel TE foglalkozni.Mennyi idős terhes vagy?
Hát ezzel a jellemzéssel nem tudom milyen tanácsokat vársz.Szerintem jobban meg kellett volna gondolnotok,hogy valóban együtt tervezitek-e leélni az életeteket.Ha igen,akkor nem itt kellene tartanotok most,hogy terhes vagy és még eljegyzés sem volt,sőt nem is úgy néz ki mint ha akarná.(Bocs,én házasság párti vagyok,és nem szültem volna gyereket annak a férfinak aki arra sem méltat,hogy feleségül vegyen)Így nem kellett volna még gyereket vállalni.Először azt kellett volna megfontolnod,hogy el tudod-e fogadni a párodat olyannak amilyen,az esetleges rossz tulajdonságaival együtt.Vagy leülni vele és megbeszélni,hogy hajlandó-e változni bizonyos dolgokban.
Ezek amiket leírtál szerintem hosszú távon nagy problémákat okoznak,amiket nem biztos,hogy tudsz mindig tolerálni.Tulajdon képen azt írtad le,hogy a párod egy önző ember,akit nem érdekelnek a Te kívánságaid,hogy nekem mi lenne jó és mi nem,csak saját maga és a kényelme.
Minden képen ülj le vele beszélgetni.Olyan nincs,hogy nem lehet.Felnőtt értelmes emberrel lehet beszélni,és kell is.
Milyen kapcsolat az,ahol ennyire nem működik a kommunikáció?Akkor Ti,hogy beszélitek meg a dolgaitokat?
Ültesd le,hallgasson meg Téged,és reagáljon nyilatkozzon érdemben mégis mik a tervei a jövőre nézve.Ha azt szeretné Ő is,hogy egy család legyetek maradjatok,akkor bizony azért neki is tennie kell.
Sok sikert.
Nekem is ismerős...4 évig voltam egy ilyen "kapcsolatban".
Mindezek mellett még bufurc is volt,mindig mindenért nyávogott,haragudott az egész világra,már csak azért is,mert pl fel kell kelni,és dolgozni kell..:P
Velem is mindig csak morgott,nagyon ritkán volt egy-egy olyan pillanata,amikor "jókedve" volt,és szeretett..!
Ezek után összejöttem a jelenlegi párommal,és egyszerűen elképzelni sem tudom már,hogy hogy lehettem egy ilyen emberrel,és mi tartott vele 4 évig!!
Most már érzem,hogy milyen az,amikor IGAZÁN szeretnek,és tényleg fontos vagy a másiknak!!
Eleinte el sem hittem,hogy egy kapcsolat ilyen is lehet!
Úgy néz ki,hogy 2 év próbálkozás után végre nálunk is bekopog a gólya:D:D
És boldogabb vagyok,mint valaha!!:)
Mindezt csak azért írtam le neked,hogy észrevedd,igenis óriási különbségek vannak a kapcsolatokban,de az biztos,hogy amiben te most benne vagy,részéről nem szerelem...!
Hidd el nekem,ha most váltanál,életed legjobb döntése lenne,és pár év múlva te sem hinnéd el,hogy mit szeretettél ebben a férfiben!
Szerinted ha veled most ilyen,mikor a gyermeketeket hordod a szíved alatt,akkor később ilyen lesz?!
És a kisbabával hogy fog viselkedni?!
Hogy fogod magad érezni,mikor a gyerekkel ugyanilyen elutasító és bunkó lesz?!
Te tényleg egy ilyen apát akarsz a gyermekednek?!
Szerintem gondold át a dolgot,míg lehet!
Köszi a válaszokat,de biztos hogy én fogalmaztam rosszul.
Ennyire nem rossz a helyzet,tegnap amugy is ki voltam.
Most ez biztos ugy hangzik hogy védem,de szeretjük egymást.
Ő sokkal többször mondja hogy szeret,és ezt a babát is nagyon akarja. Biztos vagyok benne hogy jó apa lesz. Soha nem bántott,nem iszik. Nekem is van egy természetem,és nemigazán érdekelt soha a szex, mással sem. Elég sokszor elutasítottam. Hogyan tudnám rávenni hogy eljárkáljunk?
Kirándulni,meg ilyenek szoktunk,de én szivesen táncolnék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!