Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségek! Akiknek szintén...

Feleségek! Akiknek szintén makacs természetű a férjetek hogyan lehet jól együtt élni egy ilyen társsal, hogy lehet jól kezelni az ilyen embereket?

Figyelt kérdés

Hihetetlen makacs a férjem,KOS a csillagjegye ,bár én nem nagyon hiszek az ilyenben,de teljesen megfelel mindannak amilyennek leírják ezt a jegyet.

Mindig mindenben az övé az utolsó szó,utólag sosem ismeri be ,ha tévedett,képes akár napokig nem enni makacsságból .

Próbálgattam így is,úgy is,hogy talán sikerülhet így is szépen együttélnünk ,nem sok sikerrel jártam.

Talán ami még leginkább bevált,hogy ha előre tudom,hogy valami nem fog sikerülni neki amibe jellemzően meggondolatlanul,nagy hirtelen belevágni készül,akkor nem szólok egy szót sem,hanem hagyom,hogy saját maga jöjjön rá a saját kárán.

Sokszor volt már olyan,hogy belevágott vállalkozásokba ,vagy munka mellett képezni akarta magát,mind-mind félbe lett hagyva ,anyagilag pedig a család sínylette meg mind a vállalkozásba belefektetett pénzeket,mind a képzésekhez szükséges tandíjjakat.

Úgy érzem ,hogy álomvilágban él és soha nem láttja reálisan a tettei következményeit,de ha erre figyelmezetem akkor nagyon megharagszik és méginkább azt csinálja amit csak akar.

Sorra igazolódnak be a dolgok amiket előre megmondtam,hogy nem lesz jó amit szeretne,utólag ránt egyet a vállán és én pedig ne szóljak semmit,elnézést nem kér,még neki áll feljebb.

Magában persze bánkódik és olyankor hozzá sem lehet szólni,mert annyira ideges ,ilyenkor még cinikus és sértő is szokott lenni velem ,ami nagyon fáj ,mert egy érzékeny embeer vagyok aki szeretnék megfelelni másoknak .

Ismeritek ezt az embertípust?

Mit kezdejek makacs ,akaratos férjemmel ?

2012. aug. 3. 15:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én pár éven át foglalkoztam agykutatással. A férjed nem épelméjű. Lehet a baleset következménye. Ilyen súlyos sérüléseket (ahogyan megfogalmaztad) nem lehet ép ésszel megúszni. Persze az agy alkalamzkodik, de csak egy határon belül.

A férjed fogyatékos, ez biztos. Hogy utána mi lesz, nem tudom. Lehet a baleset miatt kezd leépülni (persze ez lassú folyamat). Van egy ismerősöm, az ő fia leesett a magasból a munkahelyén. Majdnem belehalt, hónapkat volt kórházban. Utána eleinte csak furcsaságokat csinált, az anyukája neveli (54 éves), de mára már megállapították, hogy súlyosan fogyatékos. Sajnos a baleset késői okozata, hogy pusztult az agya.

Persze ezt nem úgy állapítják me,g ohgy ránéznek és bum, fogyatékos. Hónapokig, évekig is vizsgálják, hogy honnan hova tart. Ez egy komoly szakma, a biológia pedig szép, de néha furcsa. Pszichológus nem segíthet, csak tovább küldené pszichiáterhez vagy neurológushoz, mivel fizikai, azaz szervi eredetű.

A múltjára hogyan emlékszik? Beszéljen a gyerekkoráról, a megismerkedésetekről stb.

2012. szept. 24. 11:02
 32/33 anonim ***** válasza:

Bocsánat, javítom magam:

Lehet hogy nem épelméjű, illetve lehet ohgy fogyatékos.

Mert ebben a szakmában távorvoslás nincs.

2012. szept. 24. 11:04
 33/33 anonim ***** válasza:
Egyet tehetsz: anyagilag megszabod a keretet amit költhet az ötleteire. Vagy keresse meg rá pluszba a pénzt vagy adja el valamilyét érte. Ezt beszéld meg vele amikor jó hangulatban van. Akár azt is hogy mi lesz a " szankció " ha nem fejezi be amit elkezdett. Amúgy meg ne legyél olyan negatív hogy úgyse sikerül mert bizony bevonzod vele az ő kudarcát is. Azt meg hogy "ugye megmondtam" felejtsd el! Csak olaj a tűzre. Tudja ő anélkül is.
2014. dec. 12. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!