Feleségek! Akiknek szintén makacs természetű a férjetek hogyan lehet jól együtt élni egy ilyen társsal, hogy lehet jól kezelni az ilyen embereket?
Hihetetlen makacs a férjem,KOS a csillagjegye ,bár én nem nagyon hiszek az ilyenben,de teljesen megfelel mindannak amilyennek leírják ezt a jegyet.
Mindig mindenben az övé az utolsó szó,utólag sosem ismeri be ,ha tévedett,képes akár napokig nem enni makacsságból .
Próbálgattam így is,úgy is,hogy talán sikerülhet így is szépen együttélnünk ,nem sok sikerrel jártam.
Talán ami még leginkább bevált,hogy ha előre tudom,hogy valami nem fog sikerülni neki amibe jellemzően meggondolatlanul,nagy hirtelen belevágni készül,akkor nem szólok egy szót sem,hanem hagyom,hogy saját maga jöjjön rá a saját kárán.
Sokszor volt már olyan,hogy belevágott vállalkozásokba ,vagy munka mellett képezni akarta magát,mind-mind félbe lett hagyva ,anyagilag pedig a család sínylette meg mind a vállalkozásba belefektetett pénzeket,mind a képzésekhez szükséges tandíjjakat.
Úgy érzem ,hogy álomvilágban él és soha nem láttja reálisan a tettei következményeit,de ha erre figyelmezetem akkor nagyon megharagszik és méginkább azt csinálja amit csak akar.
Sorra igazolódnak be a dolgok amiket előre megmondtam,hogy nem lesz jó amit szeretne,utólag ránt egyet a vállán és én pedig ne szóljak semmit,elnézést nem kér,még neki áll feljebb.
Magában persze bánkódik és olyankor hozzá sem lehet szólni,mert annyira ideges ,ilyenkor még cinikus és sértő is szokott lenni velem ,ami nagyon fáj ,mert egy érzékeny embeer vagyok aki szeretnék megfelelni másoknak .
Ismeritek ezt az embertípust?
Mit kezdejek makacs ,akaratos férjemmel ?
"Jajj, ez a pontozgatás, de óvodás.:) "
Mindig mindenkit megtisztelek a zöld kezecskével aki időt szakított rám ,hogy az én problémám megoldásában segítsen,függetlenül attól,hogy tetszik e amit írtak ,mindenki hozzászólását megszívlelem és felpontozom ,ennyi jár mindenkinek tőlem.
Senkit nem pontoztam le ! :-)
Nem én voltam .
A szüleim nagyon támogatják,hogy szépen rendbelegyenek a férjem és köztünk a dolgok és ők is azt mondják,hogy a balesetnek közvetlen köze lehet a férjem viselkedéséhez .
Szaladgáltak vele a hordágyon vitték azonnal CT-re,vagy MR-re nem is tudom pontosan melyikre ,mert egy szög is beleállt a fejébe,a mednecéje is megsérült,eszméletlen volt és sárgás -szürke volt a szine,azt hittem elájulok amikor megláttam és amikor az orvos azt mondta,hogy "Hölgyem a maga férje istt a legsúlyosabb eset jelenleg,mindent elkövetünk,bízzon bennem ! " :-(
Ó hát én nem így mondanám neki ,hanem például azt mondnaám,hogy nekem van problémám és kísérje el,de előre megbeszélném a pszichológussal,hogy ebbe az irányba nézze meg.
Más nem jut az eszembe.
Nem pszichológus, mert fizikai eredetű. Neurológus, esetleg pszichiáter. De inkább neurológus.
A központi idegrendszerben sérült valami, esetleg a belső elválasztású mirigyek bolondulhattak meg - akkor meg endokrinológus.
Van egy nőrokonunk,az ő példája is előttem van,a fia autójában ült 20 éve amikor balesett szenvedtek koponyasérülése is lett,már soha!!! nem lett ugyanolyan mint előtte,csak árnyéka lett önmagának sajnos.
A férjemet sokszor egy kisgyereknek látom,hogy úgy kellene hozzáállni mint egy gyerekhez,mert másképp úgysem lehet vele bírni ,nagyon nehéz vele mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!