Ha törvénybe iktatnák, hogy az exférj vagy az új feleség indítványára az exnej kötelezhető lenne a férjezett neve elhagyására, ki élne ezzel a lehetőséggel és adna be kérelmet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Csak nem te próbálod a párod törvényekkel meggyőzni? :)
Vagy a szomszéd Pista bácsi is kérhetné...
Bocs :-)
Én simán látok rá esélyt, hogy törvénybe iktassák, persze természetesen csak azért, mert ezzel is újabb pénzeket lehet lehúzni az állampolgárokról a személyi, lakcímkártya és a rengeteg irat lecseréléséért fizetendő pénzért.
Ha netán elválnék, én azonnal visszavenném a lánykori nevem, igazából nem is értem azokat a nőket, akik nem így tesznek (kivéve persze az anyagi vonzat, de úgy gondolom, hogy ez is idő kérdése, mert össze lehet kuporgatni azt a pénzt, kivéve persze, ha nagyon gáz a helyzet)...
Mint új feleség nem tudom igazából, hogy érdekelne-e, hogy az exfeleség a férjem nevét viseli...
Hehe. Hamarosan bánkódni fog az ifjú férj, a jelenlegi feleségnél még az ex is jobb volt. Az új feleség szeret olyan dolgokkal foglalkozni amihez semmi köze sincs.
Indítvány elutasítva! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!