Mit tegyek? Tanács? Most voltam 1 hete táborban és összejöttem egy fiúval. Én 12 éves vagyok ő 14 egy suliba jártunk,de ő most elballagott! Anyuék nem szeretnék hogy kapcsolatom legyen,ezért titokban talizunk!
Szia!
Nem csináltok semmi rosszat vagy kivetnivalót, akkor miért ne találkozzatok!?:)
Anyukád attól fél, hogy túl hamar fel fogsz nőni, pasizós leszel és mindez a tanulás rovására megy.
Ülj le vele és mondd el neki, hogy ne gondoljon nem tudom milyen bonyolult kapcsolatra, hiszen ez majdnem olyan mint egy barátság. Csak egy picit több, mert fogjátok egymást kezét, puszi stb. A tanulásra pedig fokozottan figyelj oda, mert ha rontasz a fiúra fogják kenni, hogy miatta van.
Győzd meg Anyukádat, hogy semmi baj nem lesz, titokban nem érdemes(szerintem) találkozgatni mert ki fog hatni a hangulatodra, hiszen legbelül úgyis azt szeretnéd, hogy Anyukád elfogadja ezt a helyzetet.:)
-Tündérlány(17)-
Ááá nem olvastalak elég figyelmesen végig. Vagyis nem mered megmondani Anyukádnak.
Semmi baj nem lesz, mondd el nyugodtan neki, nem kell félni is ő is volt fiatal. Ha úgy csinálod, mint ahogy korábban írtam jól fognak elsülni a dolgok.
-Tündérlány-
Furcsa ez a sok felnőtt. Mindenki a szexre gondol... Nekem is volt 12 évesen barátom, kézen fogva sétáltunk, de még szájrapuszit se kaptam. Ehhez képest 17 évesen a férjem vette el a szüzességem. Húú de elfajzott egy nőszemély vagyok most a válaszadók szemében.
Nyugodtan járjatok úgy, ahogy leírtad. Csak anyudnak ne hazudj, mert a faluban gyorsan terjed a pletyka, úgyis megtudja. Mondd el neki, hogy rendes lány vagy, még csókolózni se akarsz vele, csak "ismerkedni" a másik nemmel.
Kedves utolsó!
Miért általánosítasz? Nem minden 14 éves olyan mint ahogy írtad. De lehet, hogy magadból indulsz ki...
Ha a lány okos, akkor pedig le tudja állítani, ha mégis Neked lenne igazad.
Mondd el anyukádnak.
Az, hogy járni szeretnél, normális, bár nekem 14 évesen jutott eszembe, hogy jó volna, de ez mindegy. Az én 9 éves lányomnak már ilyenen jár az esze! Persze szerelmem (gondolatban ) már 8 éves koromtól mindig volt.
Ha az én lányom kérdezné 12 évesen, hogy mit szólnék hozzá, ha járna egy 14 éves sráccal, én is ezt válaszolnám. DE: ha már nem lehet csak úgy lebeszélni, akkor mindenről tudni szeretnék, hogy időben közbe tudjak lépni tanáccsal, illetve hogy amennyire rajtam múlik, jó mederbe tudjam tartani a dolgot.
Az a legrosszabb, ha titokban találkoztok.
Szerintem is mindenkepp szolj anyukadnak, nem hiszem, hogy nem ertene meg.
Nekem is 12 eves a lanyom, de mindent megbeszelunk a fiujaval kapcsolatosan. Igaz nem talizgatnak sunyiba, mert mind ketten szegyelosek, es sms-be, levelben "beszelgetnek" :))
Amugy osztalytarsak, es a suliba mentet, csak a kezuket fogjak meg egymasnak, de az sem mindennap!
De minden lepesukrol tudok, nem titkolozik a lanyom, sot!
Az sms-ket is el szoktam olvasni, es mindig megbeszeljuk.
Ahogy olvastam az irasaid, rajottem, hogy nem egy buta lany vagy. Nyugodtan beszeld meg anyukaddal, es meglatod, meg jobb is lesz a kapcsolatotok, mert lesz egy kozos "titkotok". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!