Mit tegyek? Tanács? Most voltam 1 hete táborban és összejöttem egy fiúval. Én 12 éves vagyok ő 14 egy suliba jártunk,de ő most elballagott! Anyuék nem szeretnék hogy kapcsolatom legyen,ezért titokban talizunk!
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem nem akarom elengedni,anyuék nem tudnak róla!Mit tegyek?2009. júl. 18. 16:09
11/31 anonim válasza:
Azért nem kell túldramatizálni a helyzetet. Nem szexről volt szó vagy bármi ilyesmiről. Most az, hogy esetleg csókolóznak, megfogják egymás kezét vagy ilyenek, egyáltalán nem olyan egetrengető bűn. Igen, én sem fiúztam még ennyi idősen, de ma már nem azt a világot éljük. Ha ettől boldog lesz a lány, miért ne járhatna ezzel a fiúval?! DE, anyudékat is megértem, mivel egyelőre még a hátamon is futkos a hideg, hogy egyszer az én fiamnak is lesz barátnője és majd felnő. Viszont ezt el kell fogadni és inkább támogatni kell a gyereket meg segíteni, nem pedig érzelmileg zsarolni és hazugságra kényszeríteni. Annyi a lényeg, hogy a jegyeid legyenek jók a suliban és próbálj meg megfelelni a szüleidnek is, arról meg, hogy találkozgatsz ezzel a fiúval mélyen hallgass. Gondolom már próbáltál erről beszélni a szüleiddel és nyilván nem értettek meg. Ezt abból gondolom, hogy úgy írtad, hogy nem akarják, hogy kapcsolatod legyen. Ha magamból indulok ki, akkor nyilván nehezen fogadják el, hogy már nagylány vagy és nem a játékbabákat tologatod a babakocsiban, hanem érdekelnek a fiúk is. Emellett gondolom féltenek is, hiszen annyi mindent hallani manapság. Nagyon vigyázz magadra és próbálj meg felelősségteljesen nagylányként hozzáállni ehhez a kapcsolathoz. És mielőtt tovább mennétek a csóknál, azért nem árt tájékozódni a fogamzásgátlási lehetőségekről. Mert ahogy olvasom a leírtakat, a szüleid aligha fognak erről beszélgetni veled. Csak ügyesen!
12/31 anonim válasza:
Megértem anyukádékat hogy nem akarják hogy kapcsolatod legyen.Mit akarsz te 12 évesen?Otthon kéne még babáznod.Ráérsz még fiúzni.Le lehet pontozni akkor is ez a véleményem.
13/31 anonim válasza:
Van, aki nem emlékszik a gyerekkorára, nem baj. Kérdező, én bízom benned, hogy te egy felelősségteljes fiatal lány vagy, és nem fogsz hülyeséget csinálni.
Azokat, akik ellenzik ennyi idősen egyáltalán a gondolatát is a kapcsolatoknak, szeretném arra kérni, hogy gondoljanak vissza a saját tinikorukra, hogy milyen tinimagazinok voltak akkoriban, milyen tinisorozatok mentek, és ők mikor gondoltak először a másik nemre nem csak játszópajtásként. A nőket pedig szeretném arra kérni, gondoljanak vissza, mikor jött meg az első menstruációjuk, és milyen hormonális változást hozott még. Én 11 éves voltam.
14/31 anonim válasza:
Röviden csak ennyit mondok: téboly. Tizenkét évesen szexelni, még csókolózni is,... az egész világ szexuális tébolyban él.
15/31 anonim válasza:
23:23 - Szerintem a kérdező nem szexelni akar. Komolyan, ennyi szexmániás felnőtt van ezen az oldalon, hogy minden kapcsolatból a szexre asszociálnak? Álljon már meg a menet! Ha a kérdező figyelmének a központjában a szex állnak, akkor nem a család témakörbe, hanem a szexualitás témakörbe tette volna fel a kérdését. Szexmániások!
16/31 anonim válasza:
Én emlékszem a gyerekkoromra és pont ezért azt mondom, hogy anyukádéknak van igaza. Úgyis ki fog derülni, hogy találkoztok...kár titkolni. Vagy megdumálod a szüleidet, vagy felejtsétek el egymást. Mi értelme a titkolódzásnak? Ha kiderül, szerintem a szüleid nem fognak benned megbízni többé és még annyira sem fognak elengedni, mint most.
17/31 A kérdező kommentje:
Nem csinálunk semmi rosszat!
2009. júl. 20. 16:49
18/31 A kérdező kommentje:
Én 1. osztály óta kitűnő tanuló vagyok és ez nem is változik.Úgyanúgy bízhatnak bennem a szüleim(és bíznak is)ahogy eddig!Semmit sem változtam.Felelőségteljes vagyok,az ölelésnél több eddig nem történt(még nem is fogtuk egymás kezét).Ő is rendes fiú 3-4 között van az átlaga,nem cigizik,nem iszik.Sokkal másabb mint a többi fiú!Nem csinálok hülyeséget és ő sem!Egyszerűen szerelmes vagyok!Azok akik mellém álltak(16:19,16:52,17:20,17:40,18:01,18:42,22:20) és tanáccsal szolgáltak,nekik köszönöm,a többieket pedig nem értem mert nem lecseszést kértem,hanem tanácsot.Engem a lecseszők véleménye nem érdekel mert ők csak régimódi felnőttek.A szüleim nagyon rendesek,biztos megértenék csak nem merem elmondani!Azt hogy nem szeretnék hogy kapcsolatom legyen,az okból írtam,mert megkérdeztem anyut,hogy mit szólna hozzá!Azt mondta nem örülne és ezért írtam ezt.Amúgy köszönöm a válaszokat,várom a továbbiakat!
2009. júl. 20. 19:00
19/31 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy az osztálytársaim közül pedig van olyan aki a falu egyik legjómódúbb családjából való,mégis az iskola előtt szívta testnevelés órán a barátnőivel a cigit!A másik pedig állandóan a 16 fölötti pasikra nyomul(most egy 22 éves pasival jár,de ő csak 12,mint én)és azon gondolkozik,hogy mikor fognak lefeküdni egymással,múltkor pedig kiszívott nyakkal jött suliba,a némrégiben megrendezett falunapon pedig teljesen részeg volt és fetrengett a földön cigivel a kezébEn, 12 ÉVESEN!!Én ilyet nem CSINÁLOK és nem is FOGOK,úgyhogy ez még amit én teszek hozzájuk képest semmi.Gondolkodjanak már el a kedves lecsesző válaszolók hogy melyik a jobbik eset!Köszönöm!
2009. júl. 20. 19:07
20/31 anonim válasza:
"Talizz" csak vele, úgy is dobni fog egy 14 évesért hamarosan, mondjuk szeptemberben, amikor meglátja az új osztálytársait! :) (bocs, de így lesz. kétlem, hogy ő a jövendőbeli férjed...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!