Összejöttem egy Szlovák pasival. Nagyon jól megvagyunk eddig. Bemutattam ma mindenkinek Most miért csinálják?
:D ne haragudj, ezen és is elnevettem magam. Nem rosszindulatból nevettek, hanem elsőre tényleg bizarr a látvány:) Nem túl szokványos!
Ezt ne támadásnak vedd, ez egy normális emberi reakció, nem kell túl érzékenyen venni.:)
Apum egy méter 90 kb, anyu meg egy méter 53 vagy valami ilyesmi. Testvéreimmel mind kb 170 centik vagyunk:) Szóval működik ez eltérő magasságkülönbségnél...
De nem baj a magasságbeli különbség, dehogy az!
Engem is megmosolyogtak anyósomék az első találkozásnál:)
Én 155cm vagyok, a párom 185.
Nem, nem számít egyáltalán a magasság:) Mi 6 éve vagyunk boldogok együtt, ez a fontos, nem más:)
Elhiszem, hogy bánt a dolog. Szerintem nem probléma a magasság a kapcsolatban.
Párom 185 cm, én 162 (de sokszor viselek 10 cm-s cipőket).
21/N
Én 155 vagyok, a férjem 167. Mi azt kapjuk meg mindig, hogy "jéé, törpetalálkozó!" :) De egyszerűen ki lehet fogni a szelet a vitorlájukból, kezdd el te mondani, akkor már úgyse ismétlik el.
Én már sok helyre úgy lépek be, hogy "itt vannak a mélynövésűek" - kapunk két mosolyt és nem téma többé. Mondjuk egyikünket se zavar, hogy alacsonyak vagyunk, így nekem nem is bántó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!