Ha kidobnak a szüleim, hova lehet menni munkanélküliként úgy, hogy nem lustaságból nem dolgozom, hanem, mert csalókkal akadok össze folyamatosan?
Szia.Ha Tescoban hajlandó lettél volna dolgozni,akkor gondolom gyorsétteremben is hajlandó lennél.Előnye ennyi van:
-bejelentenek!
-és ált.lehet dolgozni 4-6-8 órában
-feljebb lehet lépni
Tudom,mert dolgoztam gyorsétteremben.
Hátránya:-elég strapás(úgy mint a Tesco)
Nem sok pénz,de legalább valamennyi és én úgy vettem észre,ha "vezetőként"dolgozol még előnyödre is vállhat a jövőben.
Találtam a profession-on ilyen hirdetést.
De találtam moziban büfés melót is,ideiglenesen ez is jó lehet:
Amúgy nem értem a szüleid, gondolom jól tanulsz (vagy ha fősulin nem bukik az ember, már az is jónak számít sztm), gondolom, segítesz a házimunkában, cipekedés, normálisan beszélsz velük, nem hagysz kupit, sőt segítesz takarítani, mi a fene bajuk van veled?
Nincseken az ismeretségi körben más huszonévesek, akik ugyanígy küszködnek egyetem vége felé, pályakezdőként? Ugyanis a helyzeted egyáltalán nem különleges, amúgy is válság van, gondolom, Híradót néznek azért...
Az embernek nem hullanak ölébe 0 gyakorlattal nemtom milyen jó állások, alulról kell kezdeni és azt is nehéz. De úgy még nehezebb, ha megnehezítem a gyereknek!
Se egy nagynéni, barát, nagyszülő, aki támogatna és beszélne velük?
Hát ha ennyire nem értenek még és nem támogatnak a szülők, választhatod a saját lábra állást, de akkor
- megbízható fix meló legelőször, addig semmi
- albérlet osztozva (együttélést is meg kell tanulni)
- állandóan beosztani a pénzt és tervezni a karriert előre
ha lelkileg már elviselhetetlennek érzed a terrorizálást, úgyis megléped egyébként. amíg meg elviselhető, otthon azért jobban biztonságban van az ember.
ez a te döntésed, egyedül. nem lehetetlen saját lábra állni, de nem is könnyű. sajnálom, hogy ilyen a családod, de ha később majd beindulnak a dolgok, legalább az orruk alá dörgölheted, hogy na tőletek még mindig gödröt ásnék az építkezésen.. legalább egy kis elégtétel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!