Miért nem örülök más örömének?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptuk a hírt, hogy a párom nővérének megszületett a következő gyermeke. Valahogy nem villanyoz fel, sőt kifejezetten rossz kedvem van ettől. Nem mutatom persze jelét, mert párom örül ennek. Inkább magamra vagyok dühös, hogy miért érzek így ebben a helyzetben?
Jóformán bánatomban sírnék... Annyira szánalmas vagyok.
23N
2012. aug. 2. 15:44
1/3 anonim válasza:
Ha te is szeretnél gyereket, de valamiért nem lehet, akkor megértem. Amikor még nem jött össze nekem, mindenkit egy kanál vÍzbe, aki bejelentette, hogy terhes.
3/3 anonim válasza:
Lehet mert nem vagy olyan jó kapcsolatban vele, és különösebben nem érdekel. Van ilyen. :) De az is lehet hogy te nem vagy boldog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!