Összejöttek, eljegyezte, kihasználták, teherbe ejtette, elvetélt, szakitottak, örülök. Gáz?
Figyelt kérdés
Az exemről van szó. Totál lehúzta a csaj pénzzel, csak a kitartottság miatt volt vele.2012. márc. 18. 20:02
1/19 anonim válasza:
Ha a lány miatt hagyott el, akkor nem, a legjobb öröm ilyenkor a káröröm.
2/19 anonim válasza:
És miért örülsz konkrétan? Hogy így az exed újra szabad, vagy hogy nem kötötte össze az életét egy szerinted kitartott nővel? Szeretnél még tőle valamit?
4/19 anonim válasza:
nem gáz csak nemtom minek örülsz, vissza akarod kapni vagy mi? különben nincs tul sok okod az örömre
5/19 anonim válasza:
Ha emiatt a nő miatt hagyott el, akkor érthető, valahol én is "örülnék"... Viszont ha más okokból szakítottatok és a volt párod szimplán boldog volt ezzel a nővel, akkor nem, nem szép dolog örülni más kárán, pláne úgy hogy azért egy vetélés normál kapcsolatban elég nagy "tragédiának" számít. Szóval szerintem körülményektől függ hogy gáz-e, illetve mennyire gáz. :)
6/19 anonim válasza:
Jobb ha az ember nem rosszindulatú, mert visszakapja az élettől..
7/19 anonim válasza:
Ha annak örülsz, hogy egy nő elvetélt, igen, az gáz.
Hogyan szakítottatok az exeddel? Mimért foglalkozol még vele?
8/19 anonim válasza:
Gondolom nem a vetélésnek örül, hanem ha megbántották őt, azért, hogy visszakapta a párja.
9/19 anonim válasza:
én annak örülök,hogy engem szeret, engem ejtett teherbe, ami gyerekünk, szeretjük egymást.
ennek van értelme.A kárörömnek semmi.Te nem kaptál semmit. Neked nincs semmid.
10/19 anonim válasza:
Jogosan érezheted.... Nem gát, én is voltam hasonlóan. Elmúlik.... Csak sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!