Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttek, eljegyezte,...

Összejöttek, eljegyezte, kihasználták, teherbe ejtette, elvetélt, szakitottak, örülök. Gáz?

Figyelt kérdés
Az exemről van szó. Totál lehúzta a csaj pénzzel, csak a kitartottság miatt volt vele.
2012. márc. 18. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
gáz vagy sem,én is kárörvendenék
2012. márc. 18. 20:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Az elvetéléstől eltekintve, lehet én is örülnék, ha jól kitolt velem anno az ex és neki is rossz lesz. Lehet lepontozni, de egy igazi szem*étláda férfi igazán megérdemli, ha visszakapja a tetteit, és a lelkemnek is jól esne, hogy valahogy visszakapja az élettől. (bizonyos határokig, annyira elvetemült nem vagyok)
2012. márc. 18. 21:21
 13/19 anonim ***** válasza:
kimondta,hogy a pasi szemét volt vele? csak elhagyta,az nem szemétség
2012. márc. 18. 21:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy miért mentetek szét.
2012. márc. 18. 22:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, de akkor minek örülne ennyire?
2012. márc. 18. 22:31
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Legalább három dolognak lehet örülni ilyen helyzetben

- valaki, akit szeretsz, kikerült egy szerinted rossz kapcsolatból;

- van némi esélyed visszakapni az exed;

- rosszul jártak, akik a te károdra cselekedtek.

Az utolsó a klasszikus káröröm helyzet. Igen, lehet örülni neki. Valóban nem túl pozitív érzés ez az öröm, de teljesen természetes. Arra vigyázz csak, hogy ne ez az öröm töltse ki a napjaid.

Természetesen amikor az exed szakított veled, aligha veled akart kibabrálni. Ettől még lehetett az egy fájó pont neked, ami most enyhült. Lépj túl rajta.

2012. márc. 18. 23:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet az exnél. De ők nem szakítottak és a csaj nem vetélt el, de nem tartják meg a babát.
2012. márc. 19. 10:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Azért örülök, mert a srác nagyon rendes és olyat érdemel(nem magamra gondolok), aki igazán szereti. itt meg úgy láttam csak visszaéltek azzal, hogy magányos volt. A fiú családot tervezett, a lány meg csak azt hangoztatta a városban, hogy milyen jó, hogy olyan pasit talált, aki mellett nem kell dolgoznia. Szerintem egy jó embernek rossz dolog lenne egy ilyen nőhöz láncolnia magát.
2012. márc. 19. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
A kérdésed eléggé többértelmű volt, de főleg arra utalt, hogy örülsz, hogy megszívta. Kérdezhetted volna úgy, hogy gáz-e, hogy örülsz annak, hogy az exed megszabadult egy olyan nőtől aki csak kiszanálta. Úgy már nem gáz. Ha annak örülnél, hogy megszívatta, az gáz.
2012. márc. 19. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!