Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi két lehetőség közül...

Az alábbi két lehetőség közül melyikkel lesz harmonikusabb és tartósabb egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Az alábbi két lehetőség közül szerintetek melyikkel lesz harmonikusabb és tartósabb egy párkapcsolat?

Az egyik eset, hogy nincsenek ellenkező nemű barátok, dumcsi pl. a neten ellenkező nemű ismerősökkel, nincs flört, nincs semmi, csak és kizárólag egymásnak vannak.

A másik eset, hogy szabadabban kezelik a dolgot, vannak ellenkező nemű barátok, van beszélgetés ellenkező neműekkel pl. a neten, és akad egy kis flört is (bókok, kedveskedések, szép szavak).

Jelen esetben képzeljük el, hogy mindkét fél egyetért a viselkedésben, ugyanazt akarják mindketten. Szerintetek melyik a jobb, nektek melyik a szimpatikusabb, melyikhez álltok közelebb?

2012. aug. 1. 20:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én mindenkivel flörtölök. Sajnos poligám életmódot láttam a családomban is, így én is ilyen vadász típusú lettem. Mindig próbáltam megváltozni, de hát kutyából nem lesz szalonna.
2012. szept. 20. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!