Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alábbi két lehetőség közül...

Az alábbi két lehetőség közül melyikkel lesz harmonikusabb és tartósabb egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Az alábbi két lehetőség közül szerintetek melyikkel lesz harmonikusabb és tartósabb egy párkapcsolat?

Az egyik eset, hogy nincsenek ellenkező nemű barátok, dumcsi pl. a neten ellenkező nemű ismerősökkel, nincs flört, nincs semmi, csak és kizárólag egymásnak vannak.

A másik eset, hogy szabadabban kezelik a dolgot, vannak ellenkező nemű barátok, van beszélgetés ellenkező neműekkel pl. a neten, és akad egy kis flört is (bókok, kedveskedések, szép szavak).

Jelen esetben képzeljük el, hogy mindkét fél egyetért a viselkedésben, ugyanazt akarják mindketten. Szerintetek melyik a jobb, nektek melyik a szimpatikusabb, melyikhez álltok közelebb?

2012. aug. 1. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A második, flört nélkül. Sosem értettem, ha egyszer van valakinek egy szívszerelme, hogy tud mással is cicózni, még ha csak játékból is.
2012. aug. 1. 20:07
 2/11 anonim ***** válasza:

A harmadik eset:beszélgetés ellenkezű neműekkel,de nincs flört.

Nálam ez válik be! Milrt szerinted ellenkezű neműekkel csak flörtölni lehet?

2012. aug. 1. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Kettes. Az elsőnél olyan szoros a lánc, hogy óhatatlanul "megvész" akire teszik. Az első egyébként a gyors receptje a válásnak.
2012. aug. 1. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Második, de flört nélkül, azt nem tudnám elnézni, ugyanúgy magam sem tenném.
2012. aug. 1. 20:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk miért nincs egy _normális_ arany középút? Mert mi azok vagyunk. Vegyes a baráti körünk, eszembe sem jut gondolkodni azon, hogy beszél-e a párom nőkkel barátilag... de nem flörtöl, nem bókol. Miért tenné? Vannak, akik meg tudják tartani a három lépést, nem is értem.
2012. aug. 1. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk az első működik tökéletesen boldogok vagyunk, szerencsére nincs szükségünk, hogy flörtölgessünk a neten, jézusom...miért is kéne legyen?
2012. aug. 1. 21:14
 7/11 A kérdező kommentje:

Senki nem írta, hogy kell. Két elméleti lehetőséget írtam. Van még másik ezer is.

Egyébként a bókokkal mi a baj? Attól mert valakinek párja van már nem dicsérhet meg senkit? (A dicséret bók is lehet.)

2012. aug. 1. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
második. bár nálunk is volt már ebből probléma. tudom, hogy nem nekem volt igazam, de akkor is rosszul esett, hogy lemondott egy rég tervezett közös szórakozós estét a barátom csak azért mert az évek óta legjobb barátnője csak azon az egy napon volt a városban. túlléptem, vígan élünk tovább :)
2012. aug. 1. 21:37
 9/11 anonim ***** válasza:

A kettő közül a kettes, nyilván... az első megmérgez egy egészséges kapcsolatot, mert az ember óhatatlan kerül olyan helyzetbe, hogy akár illemből kell beszélnie más nemű emberekkel.

Egyébként meg az sem mindegy, mit nevezünk flörtnek. Van, aki már azért is patáliát csap, mert a barátnője kedvesen mosolyog a pincérre meg megköszön egy bókot. Szerintem mosolygás, kedves szavak egy szintig teljesen elfogadhatóak. Nyilván az incselkedés, a kendőzetlen majdmegeszlek bámulás meg a minden határon túlmenő bókmok az már teljesen más kategória.

2012. aug. 2. 01:28
 10/11 anonim ***** válasza:

nekünk vannak közös barátaink, ellenkező neműek is... emléksze, amikor nyaraltam, és mondta a párom, hogy az új kolléganőjének a házibuliján van, mondom ki az ismerem, mondja nem, alacsony és szőke :D

mondom Úristen, magamban... és az egyik legjobb barátom lett a lányból. És az ő barátja is. Néha együtt söröztek, néha mi csak kettesben, néha baráti körrel. És több ilyen eset van... nekem is vannak ellenkező nemű barátaim, ez soha nem volt téma.

Jó, egy lánynál, mert az bolond volt és ölelgette, mintha ezeréves cimbik lennének...szóvá tettem, párom mondta, hogy igazam van, és ennyi.

Neten, idegenekkel nem, eszembe se jutna, és nem is flörtölök. Flörtölök eleget a párommal :D

2012. aug. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!