Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az ha egy 32 éves srác folyton csak a számítógép előtt ül, és játszik?
Rejtély számomra hogy szedte fel a barátnőjét.
Egyébként persze, tök normális, hogy egy 32 éves férfinek nincs élete a gépen kívül, csak néha-néha dolgozik, hogy finanszírozhassa a gépét... -.-
Amúgy úgy nézem a fickónak tök megfelel ez az életmód, szóval minek változtasson rajta?
Attól félek én is erre a sorsra jutok :D De akkor már csak a pisztolycső segíthet...
Sajnos kérdező, nincs rá esély. Egyetlen normális ember sem tolerálja, ha hanyagolja egy számítógépes játék miatt is.
Az egyik haverom 28 éves, ugyanez a kategória. De őt ismerem annyira, hogy tudom, ha akad bármi értelmes program, esetleg akadna barátnő, hanyagolná a témát.
Sok múlik az emberen.
Talán esély akkor van normális kapcsolatra, ha talál magához illő kocka lányt. Annó én is összefutottam játékon belül olyanokban akik 30on felül voltak, gyerekkel és együtt játszottak. Ilyesmit lehet elképzelni a jelenlegi szituáció mellett. De ha annyira függő és annyira hanyagol minden mást, sajnos az sem fog sokéig tartani...
21F
Változás mindíg lehetséges. De 32 évesen ez már elég berögzült életmód. Biztos 18-20 évesen kezdte vagy még korábban, szóval a változtatás kőkemény lesz.
Te vagy a lehetséges barátnő? Vagy ismerőse vagy a srácnak?
Most hülyén hangzik amit mondok, de szerintem egyszerre abnormális és irigylésreméltó.
Az elsöt nem kell magyaráznom miért...
Azért irigylésreméltó, mert Ö elégedett magával az életével és nem azért küzd, hogy elfogadják.
Travit én is nyomom napi 20-22 orában :D
Hát erről nehezen fogod leszoktatni max ha elcipeled egy jó pszichológushoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!