Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ha egy 32 éves srác folyton csak a számítógép előtt ül, és játszik?

Figyelt kérdés
A srác folyton a számítógép előtt ül és játszik. 32 éves, nincs családja, egy 9 hónapos kapcsolatot tud felmutatni, és azt hogy rendesen eljár dolgozni. Nincsenek barátai akikkel találkozna, mindenkit elzár magától. Partnere többször kérte, hogy ezt a tevékenységét csökkentse, de mintha meg sem hallaná. Szerintetek ki nőheti még ilyen korban valaki ezt a féle függőséget? Van esély arra hogy baráti, élettársi viszonya normális legyen, ugy hogy partnere nem él ilyesfajta tevékenységekkel?
2012. jan. 4. 21:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem travizik, mióta decemberben megnyerték a szervert...:/ most van helyette sok más
2012. jan. 4. 21:50
 12/23 anonim ***** válasza:

19 évesen egy 32 éves csávó mellett vagy? Azért az sem pite b@sszus :D:D Abszurditásban egymásra találtatok.

Viccet félretéve. Nem tudhatjuk, hogy eltúlzod-e vagy sem. Mivel nem mondtad mégis mennyit tölt naponta ott.

Az tény, hogy inkább ez legyen mint az alkohol meg a drog, de ha annyira elhanyagol végülis ez sem jobb.

Szereted őt amúgy? Vagy csak megvagy vele, hogy legalább van valakid? Mert 19 évesen bizony rengeteg lehetőség áll előtted...

21F

2012. jan. 4. 21:51
 13/23 anonim ***** válasza:
Figyi 10-es vagyok!Idő kérdése és újra fogja játszani!Ezeket a dolgait vagy elfogadod vagy nem!De ha szekálni fogod azzal nem sokat fogsz elérni!Tapasztalatból mondom.Engem is feszt szekálnak miatta.S olyankor még jobban bele menekülök ezekbe a játékokba.Beszéld meg vele,h X órát tölt a játékkal a többit meg veled.Legyen meg az egyensúly.
2012. jan. 4. 21:54
 14/23 anonim ***** válasza:
Te vagy az Zsuzsi?:D Inkább gyere fel ts3-ra azt beszéljük meg :DDDD
2012. jan. 4. 21:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Szeretem őt, és ezért is zavar hogy ezt nem érzem viszont. Nem tudom megmondani mennyit ül ott, amint felkel odaül, aztán ha már nagyon kivagyok akkor kapcsol filmet:/ de lehetetlenség vele beszélgetni is. Már annyi ideje tart ez hogy nemtudom miről lehetne vele beszélni, ha mesélek neki nem mondja meg a véleményét, ha kérdezem szinte tőmondatokban felel. Ha gépnél van esélytelen hogy emlékezzen rá miről beszéltünk, pedig szokott olyankor reagálni:D nem tudom mit kéne csinálnom:( ugy érzem hogy hagynom kéne, hogy találjon magának valakit aki ezzel együtt tud élni, de nem megy mert szeretem:'( és tényleg normálisnak tartja ezt az életvitelt így:(
2012. jan. 4. 22:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Biztos,hogy szeret csak sajnos leköti a travi!Pont ezért írtam,hogy mi előtt le ülne a Pc elé rángasd félre és próbálj meg vele beszélni!Légy akaratos és céltudatos!Mond el neki azt ami bánt!S ha nem figyel rád öntsd le egy pohár vízzel!Tudom durva módszer de hatásos!

Sajnos ez már a függőség jele,nem tudja elválasztani a határokat!Én is ilyen vagyok csak nekem abból jó h a párom is játsza így nem zavar ez az egész.

2012. jan. 4. 22:22
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát ez a kor tv-je.... Ha úgy fogod föl, hogy jobb, hogy nem a kocsmában ül, nem pókerezi el a pénzét, nem drogozik, nem iszik, nincs rossz társaságban, akkor tök jó. Ha úgy, hogy nagyon idegesít, akkor még jobban fog. Az én férjem amíg nem voltunk házasok, addig be sem kapcsolta előttem a gépet, bár nem is éltünk addig együtt, de azért együtt mindig inkább értelmesebben töltöttük az időt. Persze mondta, hogy előtte mennyit gépezett, végülis 16 éves korától csak az előtt ült, de azt gondoltam, hogy most megváltozott a helyzet.

Aztán lett házasság, gyerek, és azóta folyton a gép előtt ül. Nem is hinném el,hogy ez ugyanő. Nekem nincs más választásom, és igazán ennél több rossz tulajdonságot nem is tudok felsorolni, szóval vagy lekötöd magad mással (és akkor majd nem zavar annyira), vagy keresel egy izgalmasabb fickót. Legjobb lenne, ha eljárnátok moziba, színházba, futni, bringázni...

2012. jan. 4. 22:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Örülj neki: tuti, hogy nem csal meg, nem iszik, nem agresszív. Nem próbáltál még meg beszállni a játékba?
2012. jan. 5. 01:19
 19/23 omba ***** válasza:
Nem normális. Beteg. Van aki drogozik, iszik, gépezik. Ő egy másik világban él, ahol te nem vagy.
2012. jan. 5. 11:16
 20/23 anonim válasza:
én is régebben egész nap gép előtt ültem de meguntam mert a szerepjátékok nem érdekelnek a többit meg mind kijátszottam...
2012. jan. 6. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!