Hogy és mikor mondjam el anyának, hogy együtt vagyok a volt mostohatestvéremmel?
13 éves koromban költözött össze anya az akkori párjával,akkor a barátom 15 éves volt.
Akkor is tetszett valamennyire,mert az a tipikus rossz fiú volt,akiért oda vannak a lányok,mert helyes és menő,a legjobb cuccokat használta,hordta és mindig bulizott.A hétvégéket velünk töltötte és olyankor jól éreztük magunkat egymással,rengeteget hülyéskedtünk.Én is abba a gimibe mentem,amelyikbe ő járt.
Ha összefutottunk,mikor mentem haza,akkor mindig meghívott ebédelni(csak étteremben eszik a mai napig,mert nem tud főzni és még azt sem eszi meg sűrűn,amit én főzök) és sokat beszélgettünk,egyre jobb lett a kapcsolatunk.
Aztán egyszer elhívott egy buliba és ott megcsókolt.Az volt életem első csókja,de kiderült,hogy csak azért tette,mert fogadott a haverjaival,hogy engem is el tud csábítani,mint minden lányt.Nem álltam vele szóba hónapokig és rá egy évre anya szakított a pasijával,így már semmi nem kötött össze vele.Ő egyetemre ment,én próbáltam folytatni az életemet úgy,hogy nem gondoltam mindig rá.
Ugyanarra az egyetemre mentem,amelyikre ő is jár és még az egyetem előtti nyáron jóban lettünk újra.Elmondta,hogy ő is érzett irántam valamit akkor,amikor megcsókolt,csak ugye ott volt a szüleink kapcsolata és az,hogy teljesen különbözőek vagyunk,de megpróbálhatnánk barátok lenni.Mikor kiderült,hogy felvettek az egyetemre,akkor felajánlotta,hogy talán odaköltözhetnék hozzá,mert van 2 szabad szoba a lakásában(ami a város egyik legjobb részén van,közel az egyetemhez),lakhatnék ott.Nehezen,de belementem.
Az elején még sikerült a baráti zónában maradnunk,de a vége az lett,hogy összejöttünk.
8 hónapja együtt vagyunk,de az anyámnak még nem mondtam el.Annak sem örült,hogy a sráccal fogok egy lakásban lakni(azt hittem,hogy elájul,mikor elmondtam neki),ezért nem tudom,hogyan és mikor mondjam el neki,hogy ne boruljon ki.
Szeretem a páromat és azt szeretném,hogy ezt az anyám is elfogadja és ne csak a rosszat lássa benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!