Hol tudnék találni normális, diszkrét szeretőt? (30+ férfit)
"Elég szánalmas felfogás hogy megcsalt a barátom és most jár nekem hogy szeretőt tartsak... Én büszkébb vagyok annál minthogy visszamenjek egy hűtlen pasihoz és hűségesebb annál hogy így álljak bosszút."
Eddig én is így gondoltam, tartottam is magam ehhez, de most arra jutottam, hogy ez nem jó!
Az előző 2 is megcsal, ki is dobtam őket rögtön, gondolkodás nélkül, áh, de ők nem is szerettek.:S . A mostani legalább szeret, még ha mellette ilyeneket is csinál. Viszont írtam, hogy így se jó, hülyének is érzem magam, ezért jutott eszembe ez, így egál.
Keresgélni már nem akartam, pár éve együtt vagyunk, és tényleg jól érzem magam vele, csak ez az egy baj van.
Az meg nem mindegy hány éves! A nálam fiatalabbak nem tetszenek, meg a sokkal idősebbek se. A 30asoknak meg ált. van nőjük, csak unatkoznak mellette.
Neten már próbáltam, de hagyjuk, ott nem akarok.
Személyes tapasztalatok érdekeltek volna, hogy azokból merítsek ötletet.
"A mostani legalább szeret, még ha mellette ilyeneket is csinál."
Gondolom ő mondta, hogy szeret. Csak szólok, hogy ha megcsal, akkor nem szeret. Ez egyszerűen paradoxon. Mondhatja, akár még ő is elhiheti, de nem szeret. Te sem őt, ha megcsalnád. Te csak kapcsolatfüggő vagy.
szerintem interneten :D
noha nem helyeslem, amit teszel, miért nem szakítasz inkább (de ez a te magánügyed persze).
30N
egyébként elárulok valamit: aki szeret annak csak te létezel, és nem csal meg. se szóval, se tettel, se flörttel, semmivel.
de ha neked ez így jó, és hülyét akarsz csinálni magadból,mert elhiszed, hogy szeretnek, akkor csináld.
Nekem is csak szexre kéne pasi, de bezzeg sosincs egy se, mikor az ember keres. Szóval ha találsz helyet, ahol ilyen pasik teremnek, szólj! :)
29/N
Szia! Nagyon nehéz!!!!!
De, jól körül kell járni, azt is, aki esélyes!!!
40 éves diszkrét, nem jó??? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!