Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnék találni normális,...

Hol tudnék találni normális, diszkrét szeretőt? (30+ férfit)

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 19:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
én is! Én is!!Akarom mondani ez engem is érdekelne... Nem kell diszkrétnek sem lennie,de reggel menjen haza,vagy valahova :D
2012. aug. 1. 19:27
 12/29 anonim ***** válasza:
A piroslámpás paradicsomban.
2012. aug. 1. 19:28
 13/29 A kérdező kommentje:

Mert szeretem a barátom, és nem akarom elhagyni, meg alapvetően jó a kapcsolatunk.

Csak ő már megcsalt, és szeret flörtölni, de nem azért, mert nem szeret, hanem mert ilyen a természete.:( de ezt leszámítva minden tökéletes.

Viszont úgy érzem, hogy ez nekem "jár", mert így kevesebbnek érzem magam nála:S nyominak, és buta hűségesnek.

2012. aug. 1. 19:28
 14/29 A kérdező kommentje:

én is! Én is!!Akarom mondani ez engem is érdekelne... Nem kell diszkrétnek sem lennie,de reggel menjen haza,vagy valahova :D

:DD

2012. aug. 1. 19:30
 15/29 sippara ***** válasza:
100%
Megcsalt a párod, és most te is jól megcsalod? Aztahűha, hány éves vagy? 6?
2012. aug. 1. 19:33
 16/29 A kérdező kommentje:

Nem, 24, eddig én is elítéltem ezt meg szánalmasnak tartottam stb. nem is csaltam meg soha senkit. persze mindig kiderült, hogy nagyon megérdemelték volna.

unom már ezt!

2012. aug. 1. 19:38
 17/29 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas felfogás hogy megcsalt a barátom és most jár nekem hogy szeretőt tartsak... Én büszkébb vagyok annál minthogy visszamenjek egy hűtlen pasihoz és hűségesebb annál hogy így álljak bosszút. Egyébként nézz szét chat.hu-n amikor én legutóbb fenn jártam 10/9 úgy írt rám hogy hello szex? pedig még csak nem is voltam olyan szobában. Szerinted hol tudnál találni, itt szerinted megmondja valaki? Vagy itt akarsz szeretőre lelni? Szerintem inkább értékeld át a kapcsolatokhoz való hozzá állásodat. Ha tényleg annyira szeretnéd nem csalnád meg főleg nem úgy hogy direkt szeretőnek való pasit keresgélsz
2012. aug. 1. 19:47
 18/29 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyok sem férfi, sem a szeretőd nem szeretnék lenni, de az okaid alapján biztos vagyok benne, hogy számodra nem ez a megoldás. Tűzoltásra biztos jó, de szinte biztos vagyok abban is, hogy egyre rosszabbul fogod érezni magad a bőrödben. Csak úgy mondom.
2012. aug. 1. 19:48
 19/29 szofi2009 ***** válasza:
a világ legegyszerübb dolga egy csomo internetes társkeresö van tele hasonlo emberkével aki csak erre hajt. De nem tök mindegy hány éves???? Dugni mindegyik tud,jo esetben.
2012. aug. 1. 19:52
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Én itthon vagyok, nem kell reggel hazajönnöm. Így nem jó? :)
2012. aug. 1. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!