Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bementek egy üzletbe,...

Ha bementek egy üzletbe, butikba, szeretitek, vagy kevésbé, ha az elárusitó foglalkozik veletek, amolyan topshop szinten?

Figyelt kérdés
Szeretitek ha békén hagynak míg nézelödtök, és zavar ha az elárusitó elkezd ajánlgatni, tanácsokat adni? Vagy szeretitek ha az elárusító kifejezetten segítökész és ha teheti csak veletek foglalkozik míg vásároltok?
2012. júl. 31. 08:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szeretem ha békén hagynak, de ha segítséget kérek akkor szeretem, ha kedvesek és nem tűnnek el pl amikor fizetni szeretnék (sokszor van ha üres a bolt).
2012. júl. 31. 12:49
 22/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szeretem ha csak velem foglalkozik és tanácsokat ad, és azt sem szeretem ha átnéz rajtam és fél óra keresgetéssel tudom csak megtalálni. Azt szeretem, ha bemegyek egy üzletbe, ennyit mond hogy "szia, szólj ha segíthetek valamiben" és kész. És ha nem találok méretet vagy valamit, ne kelljen 25x körbe körbe járkálnom hogy találjak eladót.
2012. júl. 31. 16:14
 23/26 anonim ***** válasza:
Én a legjobban annak örülök, ha békén hagynak az eladók. Volt, hogy bementem egy boltba, megkérdezte az eladó, tud-e valamiben segíteni, mondtam a sablon szöveget, köszönöm, csak nézelődök. Szó szerint ahogy hozzáértem valamihez megkérdezte hogy hányas méretben kell és végig követett. Nagyon idegesítő volt, semmit nem tudtam normálisan megnézni. Ha már a segítségét kérem az nekem olyan érzés mintha kicsit el lennék kötelezve hogy utána vegyek is valamit:).
2012. júl. 31. 17:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Nálam a következő a helyzet. Akárhányszor bemegyek egy boltba vagy egy nap többször is. Soha nincs vagy nem találok eladót. Volt mikor 20 percet vártam egy rohadt cipőért. Oda mentem a pénztároshoz és csak ezt hallottam: Rögtön jön az eladó. Jah 30 perc múlva. Azóta eltelt 20 perc. Engem folytonosan kerülgetnek? Nem értem ezt a világot
2012. júl. 31. 17:50
 25/26 anonim ***** válasza:

17-nek

Én nem a 16 vagyok, hanem aki a Camaieu-ről írt, de feltételezem, nekem szólt a válasz :)

Tőlem akkor szokták elvenni a ruhát, ha fogom, és úgy keresgélek tovább. De teljesen érthető, ha neked zavaró, meg hát mindenkinek más jön be. Egyébként hozzátartozik, hogy a Corvinban lévőben még sosem voltam, csak a Westendben, lehet, hogy van valamennyi különbség. :)

2012. aug. 1. 08:57
 26/26 anonim ***** válasza:

Előző, igen, utólag láttam is, hogy elírtam a számot. :) Igen, Neked szólt a Camaieu-s.

Én meg a Westendben levőben nem voltam még, szóval nem tudom, ott milyenek. Amúgy jók a cuccok, de én a corvinbelibe már be se merek menni, mert ha hozzáérek egy cucchoz, megtapogatom az anyagát, már akkor kérdezik, hogy hozzanak-e méretet. Ez engem nagyon idegesít. Majd ha arrajárok, kipróbálom, a Westendben milyenek. :)

2012. aug. 3. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!