Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak telefonaljak?

Mit csinaljak telefonaljak?

Figyelt kérdés
Nem sikerult masodjara sem a kreszem es itthon olyanok a korulmenyek h azt hazudtam sikerult. Tobb dologgal belettem fenyitve amiert szinten nem mertem megmondani sz igazat. Anyamek felhivattak velem az oktatot h mikor tudnek vezetni.Neki is igy hagudnom kellett. Mit csinaljak? Arra gondoltam h titokban ujra levizsgazok.Felek h kiderul
2012. júl. 31. 08:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre van egy mondás: "A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát." Ez egy nagyon rossz ötlet volt, hogy nem mondtad el, és igen nagy a valószínűsége, hogy ki is fog derülni. Lehet még játszani ezzel, kockáztatva azt, hogy lebuksz, vagy pedig elmondod. Miután már egyszer hazudtál, biztos sokkal dühösebbek lesznek a szüleid, de ha tovább játszol és kibukik, akkor még annál is jobban. (lényegében keresztet vethetsz a jogosítványnak, ha ez nálunk fordult volna elő)

Ha azt akarod, akkor fizess be még egyszer az elméleti vizsgára, és reménykedj, hogy nem derül ki addig.

2012. júl. 31. 08:32
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Ha elsőre nem sikerült, miből gondolod, hogy másodjára sikerülni fog? Hiszen most már akkor "titokban" kell tanulnod. Nagy hülyeség volt ilyenről hazudni! Van pénzed még egy vizsgára?
2012. júl. 31. 08:54
 3/5 anonim válasza:
minèl hamarabb tedd le a vizsgàt...nagy hülyesèg volt nem elmondani mert így mèg nagyobb gond lehet belõle ha kiderül..
2012. júl. 31. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:
gyakorolj sokat%!!! tedd le a vizsgát újból!
2012. júl. 31. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénzed akkor vizsgázz le megint. Oktatónak is hazudtál ha jól értelmezem, neki pedig mond el nyugodtan és minél hamarabb az igazat neki semmi köze nincs hozzá, csak siess, hogy azért ő is az idejét ne rád pazarolja amikor más is menne vezetni...
2012. júl. 31. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!