Mit csináljak anyámmal?
A párommal több,mint egy éve együtt élünk,3 éve ismerjük egymást. Szeretjük egymást, házasságot tervezünk,stb...
Anyám a kezdetektől nem örül a kapcsolatunknak,bár a miértjét ő sem tudja megmondani. A döntéseinket megkérdőjelezi,folyamatosan megjegyzéseket tesz a barátnőmre,kibeszéli a háta mögött,holott ő mindig udvariasan,normálisan viselkedett velük. Az elején hagytuk,hadd mondja,gondoltuk idővel úgyis abbahagyja. A sokadik alkalom után én leültem anyámmal megbeszélni,hogy ez így nem lesz jó. Páromat is eléggé zavarta a dolog,de ő nem akart Vele erről beszélni,úgy gondolta,nincs hozzá joga.
A legújabb fejlemények: Péntek éjjel a ház előtt valaki nekitolatott az autómnak. Ezt anyám megtudta,erre ma felhívott,hogy nem-e az a helyzet, hogy a páromnak szeretője van,és ez a bizonyos szerető tolatott neki direkt az autónak. És közölte,hogy változtassak a sorsomon, vagy költözzek külön,vagy inkább költözzek haza hozzájuk.
Belefáradtam,hogy ahelyett,hogy örülne a boldogságunknak,mindig csak a rosszat kell hallgatni. A párom mostmár beszélni akar Vele,de úgy gondolom,Nekem is kéne valamit tennem,kiállni mellette. Hogy értessem meg anyámmal,hogy hagyjon minket békében élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!