Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemrég meghat a papám és...

Nemrég meghat a papám és nagyon szarul vagyok mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hónapokig kórházban volt mert szívrohama volt de nem is azért volt bent hanem:Későn vették észre hogy tüdőgyulladása van,És a sok fekvéstől kisebesedett a háta.

Az orvosa egy tapló gennyláda volt és amikor végre kiengedték haza akkor már nagyon gyorsan gyógyultak a sebei de egy idő után nem akart inni mert hasmenése volt.

Újra kórházba került és kiderült hogy bélgyulladása van.

Nem sokkal utána meghalt és azóta nem tudok aludni folyton fáj a fejem és bőgök mint állat

Mit tegyek olyan szarul vagyok

2012. júl. 30. 01:23
 1/9 anonim ***** válasza:

Hívd fel egy barátodat akiről tudod hogy meghallgat és panaszold el neki a bajaidat ő majd szépen megvigasztal és te ujra baromi boldog leszel

Utóirat: nehogy megöld magad bánatodban

2012. júl. 30. 01:33
 2/9 anonim ***** válasza:
A tényen nem tudsz változtatni. Neki is könnyebb, ha elengeded. Ha kevesebbet sírsz talán nem fog úgy fájni a fejed. Figyelj, hogy eleget igyál.
2012. júl. 30. 03:50
 3/9 anonim ***** válasza:
A gyász mindenkit megvisel. Ilyenkor orvoshoz kell fordulni, hogy valamivel enyhítse a fájdalmadat. Elküld pszichológushoz. Sokat segít, ha kibeszélheted magadat. Próbáld meg. Igyál citromfű teát, az nyugtat. Tudsz valakire támaszkodni? Anya, nagyszülő, vagy barát?
2012. júl. 30. 06:11
 4/9 anonim ***** válasza:

De, van még egy "praktika", ha elég idős vagy hozzá!

Bár nem írtad a korodat, segít még az is, hogy kimégy a sírjához és elmondod neki a fájdalmaidat, és elsírod ott a könnyeidet.

Ha még nem vagy olyan korú, hogy ezt egyedül megtehetsd, és él a nagyid, beszélj vele, hogy te is szeretnél kimenni a sírhoz, amikor ő megy, vigyen magával!

Hidd el 2-3 ilyen "beszélgetés" a nagypapával, és utána egy kicsit megnyugszol, könnyebb lesz.

2012. júl. 30. 07:38
 5/9 renji7575 ***** válasza:

Részvétem.

Az előttem lévő kommenternél a pont..

Menj el a sírhoz és beszéld ki magad..

Igyál sok vizet mert ha sokat sírsz sok folyadékot veszítesz..

amúgy..

ha kisírnád magad teljesen akkor talán egy kis idő elteltével belefáradná a sírásba..

Az eredmény talán az lenne hogy nem vagy boldog, de legalább nem hagyod el magad.

sok sikert*_-

2012. júl. 30. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Sírás, nyomasztó gondolat elmondása, Magne B6, sportolás, minden "üres időben" lefoglalni magunkat, hogy ne kattogjon az agy. Ha nem okoz lelki gondot a sír látogatása, akkor ott beszélhetsz hozzá. De akár otthon is elmondhatod. Ki kell mondani! Bele kell törődni! Vissza kell állni a hétköznapi életbe! El kell tudni engedni!

Közhely, de majd az idő enyhíti, de be soha nem gyógyítja!

Üdv: egy apját(fiatalon) elvesztő

2012. júl. 30. 09:38
 7/9 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok és hamvasztva lesz szóval el tudok menni mert mamámnál lesz.
2012. júl. 30. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Fogadd részvétem!
2012. júl. 30. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:

6-os vagyok megint.

Mivel ilyen fiatal vagy a szüleid, közvetlen családod, barátok adják majd a támaszt(és te is nekik). A sírás, szomorúság ilyenkor ösztönös. Nem találjuk a helyünket. Beszélgess sokat a családoddal a téged foglalkoztató dolgokról. Beszéld ki magadból az érzéseidet. Keresd a barátok társaságát, kösd le magad. Tanulj, sportolj, olvass. . . Vissza kell rázódni a hétköznapi kerékvágásba! El kell tudni fogadni, hogy (sajnos) ez az élet rendje.

Beszélhetsz iskolapszichológussal, gyermekpszichológussal. Ők meg tudják mutatni a módját hogyan lehet a szeretett elvesztését feldolgozni.

Most többet nem tudsz tenni. Hagyni kell az időt dolgozni és el kell engedni.

2012. júl. 30. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!