Mit tennél ebben a helyzetben?
Minden további gondolkodás nélkül, mert csak a kisgyerek érdekeit nézném!
31/N
Hát ez nehéz döntés lenne.
Elsőre rögtön rávágtam volna,hogy IGEN. De végül is amikor elgondolkodtam rajta már nem voltam olyan magabiztos.
Azt tudom,hogy a 2 testvérem gyerekeit bármikor magamhoz venném. Már csak azért is,mert erre fel is tudok készülni. Nagyon valószínű,hogy az ember már életében mondogatja a testvérének vagy legjobb barátjának,hogy " ha meghalunk,ugye felneveled a gyerekünket??" Mindegy bizonyítást, hogy tudjuk jó kezekben lesz a gyerek halálunk után is.
De ha a szomszéd asszonyka akivel bár jóban vagyok,de nincs semmi erős kötelék kérne meg erre,nos valószínű,hogy nemet mondanék.
Nem azért mert ő a szomszédom,hanem pusztán anyagi okokból.
Én jelenleg azért nem vállaltam több gyereket,mert ma már magamra szeretnék költeni,élni akarom az életem ami még hátra van. A gyermek sokszor hátráltatja az embert,hiszen komoly anyagi kiadást jelent. Ezért úgy vagyok vele,ha saját magam nem vagyok hajlandó szülni a pénz miatt és a gondtalan életem miatt,akkor miért is nevelnék fel egy számomra idegen gyermeket???
Én is úgy vagyok vele,hogy a testvérem és a legjobb barátnőm gyerekét felnevelném szó nélkül. Idegen gyermeket nem. De én önző ember vagyok,és tudom pocsék szülő lennék.Csak rontanék a helyzeten a vakmerően bevállalnám. Ezért nem is szültem soha.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!