Anyu szerint a mostani bulijaim igen durvára szoktak sikerülni vajon igaza van vagy ezek csak egészéges fiatalos hülyülések? Többi lennt
Akkor agyilag vagy 16...
Akkor leszel felnőtt, ha annyit iszol, amennyivel még tudod kontrollálni magad.
Kérdező, egyet értsél már meg légyszi: van, ami hülyülés, és van, ami nem hülyülés...
Kolesz-szobából segget mutogatni hülyülés (mi a KRAZ platójáról mutogattuk a mögöttünk jövőnek:)), mert van, aki röhög rajta és van, aki megbotránkozik, de baja
nem lesz tőle senkinek. KRESZ-táblát ellopni meg nem hülyülés, mert tudod, ha valakinek a kereszteződésben ott a főútvonal-tábla, az nem azzal kalkulál, hogy a
mellékútról meg valami s*ggfej ellopta a STOP táblát, teszem fel. És rögtön előállhat 3 halott... ez NEM hülyülés, ez a közösségre veszélyes bűntett, ebbe
belehalhatnak, belerokkanhatnak emberek. Ugyanígy lehet hülyülés a csősszel kergetőzni a szőlőhegyen, de nem hülyülés vonatot dobálni, felüljáróról hajigálni,
félsorompóból akkumulátort lopni, és társai... annyira ne legyen részeg már senki, hogy nem tudja megkülönböztetni a relatív veszélytelen ökörködést mások életének
kockáztatásától.
(na jó, én sem voltam mindig "szentéletű", egy másik kérdésnél leírtam pár napja, hogy hogyan állítottam meg 17 évesen a szovjet hadsereget...aztán 20 évesen a
seregnél meg megtudtam, hogy egyáltalán nem lett volna kötelességük megállni, a biztosított zárt katonai alakzat olyan, mint a laktanya belseje, a nemzetközi hadijog szerint simán lelőhettek vagy eltaposhattak volna, ahogy GI Joe-ék teszik egy kabuli utcán hasonló esetben... itt, a 20. válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker.. )
Szóval az ember csinál baromságokat, de azért legalább utólag már ne mentegetést keressen, hanem örüljön, ha olcsón megúszta - mint te is, meg én is - és
tanuljon belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!