Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan boldog vagyok! Ugye...

Olyan boldog vagyok! Ugye most már sikerülni fog?

Figyelt kérdés

2 hónappal ezelőtt a TSH-m 5,96 volt.Most jött meg az eredményem.TSH:1,31!

Bár még az átjárhatósági hátra van, de mégis látom fényt:))

2012. júl. 16. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Miért kell az alacsony TSH a babásodáshoz?? Nekem TSH:3.8 akkor nem eshetek teherbe? Neked drukkolok!!!
2012. júl. 16. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kell a normál tsh érték a teherbeeséshez, mert ha magas, akkor még ha teherbe is esel, nagyon gyakori, hogy

nem marad meg a terhesség.

Kérdező, az már gyönyörű, most már csak a baba jön! Hajrá, nagyon drukkolok!

2012. júl. 16. 10:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem akarlak elkeseríteni,de sajnos nem túl jó az értéked.A magas TSH gátolja a teherbeesést,és növeli a vetélés kockázatát.1 és 2 között jó elméletileg az érték.Erre sajnos gyógyszert kell szedni.Mióta próbálkoztok?Nem kaptál gyógyszert?
2012. júl. 16. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Évek óta szedek 50 mg Letroxot,emellett van ilyen értékem
2012. júl. 16. 10:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem napi 50 mg L-Thyroxintól lett ennyi.Utolsó milyen értékről indultál?
2012. júl. 16. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden előfordulhat, de szerintem igen, sikerülni fog!!! Nagyon jó az eredményed, és főleg azt jó látni hogy két hónap alatt ilyen szépen lement! :)))

Nekem 3,8 volt a TSH, kaptam letroxot (október), januárba TSH 1,6, Februárban pozitív teszt :)

Nagyon fontos egy jó endokrinológus, főleg olyan aki nem hajt el azzal hogy az értéked határérten belül van és menjél haza jól vagy így és kész. Babóhoz tényleg 2alá kell vinni...

Az átjárhatósági feltétlen szükséges?

2012. júl. 16. 11:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatásokat!

A Kaáli intézetbe járunk, és ott a teljes kivizsgáláshoz hozzátartozik az átjárhatósági vizsgálat is.

2012. júl. 16. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!