Volt e valaki a fecske gyógycentrumban 4d-s ultrahangon mi a tapasztalatotok dr Kurai istvánról mennyi az ár és képet is ad? Minden kismamának jó egészséget kívánok és boldog babavárást!
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 18:53
1/9 anonim válasza:
Nagyon jó fej!
Én 11 ezerért csináltattam, adott dvd-t és képet is.
Elég sokáig, kb. 40 percig nézegettük!
2/9 A kérdező kommentje:
1 képet kaptál?
2012. jún. 7. 19:25
3/9 anonim válasza:
Nem, kb. 4-et!
De már nem annyira emlékszem, mert azóta 6 hónapos a babám!:)
4/9 A kérdező kommentje:
hány hetesen voltál?
2012. jún. 7. 20:03
6/9 anonim válasza:
Szia. Én épp ma jelentkeztem be hozzájuk itt a neten. Júli 3-án megyünk majd. Ha gondolod, majd megírom mi volt. Ide írok majd.. A. 30 hkm.
7/9 A kérdező kommentje:
bejelentkeztem én is jövőhét csütörtökön megyek délután nsgyon kíváncsi vagyok mire számíthatok
2012. jún. 8. 18:15
8/9 anonim válasza:
Szia kérdező. Megírnád majd a véleményedet és hogy mennyit kértek érte? 6-os válaszoló vagyok. Köszönöm szépen előre is.!
9/9 A kérdező kommentje:
szia igen megírom majd
2012. jún. 12. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!