Reménykedhettek hogy most sikerűlni fog? Görbe lent
Figyelt kérdés
3 napja szúrkál az alhasam,és tegnap egy kicsit barázam is,7.-ke körül nem várom. agörbén aza 37 fok az azért annyi mert beteg voltam elkaptam egy vírust :/ hányás hasmenés :/ így nem tudm biztosra hogy mikr is volt ovum. 10 hónapja próbálkozunk.
2012. máj. 25. 08:30
1/6 anonim válasza:
Nagyon alacsony a hőd. Ha hónaljban méred, akkor nem mérvadó. Ha szájban v más testnyílásban, akkor pedig túl alacsony és hormonproblémára utal. Az eleje elég hiányos, a közepe pedig elég cikk-cakkos így csak tényleg találgatni lehet, de bíztatót semmiképpen sem tudok mondani. Reméljük, h a vérzés beágyazódási volt.
2/6 A kérdező kommentje:
:( köszi a választ,higanyossal mérek szájban amúgy,de leginkább ezeket a szúrkálásokat nem értem.Van mikor az egész méhem van mikor csak a bal vagy csak a jobb oldalon.
2012. máj. 25. 08:58
3/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon cikk-cakkos. elvileg kisebb eltéréseknek kéne lennie a hődben.
Az enyém ilyen:
4/6 anonim válasza:
Szia!
Biztos hogy hormonproblémád van,és én nem hiszem hogy volt peteérésed,legalábbis a hőd nem mutatja!
Az a vérfolt talán a peteérés de még ezt sem lehet megmondani!
Fordulj orvoshoz mindenképp!
5/6 A kérdező kommentje:
köszi!amúgy nem szokott ilyen nagy eltérés lenni az alaphőm se szokott ilyen alacsony lenni :/ általába 36.4-5 közötti
2012. máj. 25. 09:13
6/6 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel olyan komoly baj, csak annyi hogy a 37 fokos hőnél be kellene pipálnod hogy ne vegye figyelembe, mert ez így elvitte a görbédet sajnos. Jelöld be hogy ne vegye figyelembe:) Az alacsony alaphő egyébként pajzsmirigy problémára szokott utalni. De még az se biztos, azt vérvétel tudja csak eldönteni, de sejthető nálad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!