Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után már soha nem...

Missed ab után már soha nem is fog sikerülni?

Figyelt kérdés
Lányok én annyira elkeseredtem. Tavaly nyáron volt missed ab műtétem. Hiába próbálkozunk nem sikerül azóta a baba. Igaz a mostani görbém lett igazán olyan mint a műtét előtt, úgy érzem most állnak helyre a dolgok a szervezetemben de ma 36,8-at mértem és most nagyon rosszul lettem a mosdóban, azt hittem a férjemnek kell szólni, de elmúlt. A wc papíron volt egy vérfolt. Annyira bizakodom minden hónapban de nem jön a baba. A hasam meg a derekam fáj de az akkor is így volt, mikor sikerült a baba. Nagyon elkeseredtem. Nektek mikor lett újra baba?
2012. márc. 7. 15:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor leszartam ez egészet (már bocsánat). Elmentünk nyaralni, strandolni, kisvasutazni, élveztük a jó időt. hazajöttünk, akkor tűnt fel, hogy már meg kellett volna jönnie..
2012. márc. 7. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:

2000 missed ab

2002.03.11. megszületett a fiam

2008.10.16 misswd ab.

2009.07.30. megszületett a kislányom

2011.augusztus spontán vetélés

Most 14. hetes vagyok.

Nyugodj meg, hamarosan jön nektek is.

2012. márc. 7. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:

2006-missed ab.

2007-fiam született

2009-fiam született

2011-missed ab.

2012-jelenleg 18 hetes kismama vagyok.

Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!

2012. márc. 7. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok, kedves utolsó, látom neked sem volt egyszerű....

És ha szabad kérdeznem, tudjátok már, hogy milyen nemű lesz a baba?

2012. márc. 7. 18:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, nagyon köszönöm a biztatást és gratulálok nektek. Most merítettem a válaszaitokból erőt. És hát gondolom az sem véletlen, hogy a ciklusom még csak most kezd az igazi lenni:) Jó egészséget nektek és köszönöm.:))
2012. márc. 7. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia ketteske! Hát itt senkinek nem könnyű, te is belejutottál szépen.. Mi még nem tudjuk a nemét, most megyek 20-án uh-ra. Remélem megmutatja. Kérdező, te meg csak nyugodjál meg, kicsit gyászold meg a babádat és aztán ha túl jutsz rajta( túl fogsz) akkor hajrá!!!!
2012. márc. 8. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Köszönöm és remélem el tudom Őt engedni mert már egyre kevesebbet gondolok rá de teljesen elfelejteni nem fogom, legalábbis most így érzem. Nektek jó egészséget kívánok a babóval:)
2012. márc. 9. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!