Missed ab után már soha nem is fog sikerülni?
Figyelt kérdés
Lányok én annyira elkeseredtem. Tavaly nyáron volt missed ab műtétem. Hiába próbálkozunk nem sikerül azóta a baba. Igaz a mostani görbém lett igazán olyan mint a műtét előtt, úgy érzem most állnak helyre a dolgok a szervezetemben de ma 36,8-at mértem és most nagyon rosszul lettem a mosdóban, azt hittem a férjemnek kell szólni, de elmúlt. A wc papíron volt egy vérfolt. Annyira bizakodom minden hónapban de nem jön a baba. A hasam meg a derekam fáj de az akkor is így volt, mikor sikerült a baba. Nagyon elkeseredtem. Nektek mikor lett újra baba?2012. márc. 7. 15:03
1/7 anonim válasza:
Akkor, amikor leszartam ez egészet (már bocsánat). Elmentünk nyaralni, strandolni, kisvasutazni, élveztük a jó időt. hazajöttünk, akkor tűnt fel, hogy már meg kellett volna jönnie..
2/7 anonim válasza:
2000 missed ab
2002.03.11. megszületett a fiam
2008.10.16 misswd ab.
2009.07.30. megszületett a kislányom
2011.augusztus spontán vetélés
Most 14. hetes vagyok.
Nyugodj meg, hamarosan jön nektek is.
3/7 anonim válasza:
2006-missed ab.
2007-fiam született
2009-fiam született
2011-missed ab.
2012-jelenleg 18 hetes kismama vagyok.
Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!
4/7 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, kedves utolsó, látom neked sem volt egyszerű....
És ha szabad kérdeznem, tudjátok már, hogy milyen nemű lesz a baba?
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, nagyon köszönöm a biztatást és gratulálok nektek. Most merítettem a válaszaitokból erőt. És hát gondolom az sem véletlen, hogy a ciklusom még csak most kezd az igazi lenni:) Jó egészséget nektek és köszönöm.:))
2012. márc. 7. 19:58
6/7 anonim válasza:
Szia ketteske! Hát itt senkinek nem könnyű, te is belejutottál szépen.. Mi még nem tudjuk a nemét, most megyek 20-án uh-ra. Remélem megmutatja. Kérdező, te meg csak nyugodjál meg, kicsit gyászold meg a babádat és aztán ha túl jutsz rajta( túl fogsz) akkor hajrá!!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Köszönöm és remélem el tudom Őt engedni mert már egyre kevesebbet gondolok rá de teljesen elfelejteni nem fogom, legalábbis most így érzem. Nektek jó egészséget kívánok a babóval:)
2012. márc. 9. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!