Már kettő missed ab-om volt és most nem akar sikerülni a
baba mi lehet most?
Figyelt kérdés
az orvos azt mondta hogy próbálkozzunk, de már.
2008. aug. 31. 13:45
1/5 anonim válasza:
Gondolom az abortuszt művi úton fejezték be, mivel most nem sikerül kéne egy vizsgálat, amin megnézik mi a helyzet anyálkahártyával, van -e peteérés rendesen, illetve nem e sérül valami a műtétek miatt..
Esetleges teherbeesésnél pedig kell kapnod terhességtámogató gyógyszert, hogy ne forduljon elő..ha nem akar a dokid kivizsgálni,menj egy másikhoz és egyből úgy kezdd, hogy szeretnél vizsgálatot erre vonatkozólag.
Az orvos mi alapján mondta hogy próbálkozz, mert ha megvizsgált és rendben vagy, akkor nem tud mit tenni, türelem kell. Megjön rendesen azóta?
2008. aug. 31. 15:19
2/5 anonim válasza:
nekem is két missed.abom volt sajnos! januárba és májusba!
most kezdődött a kivizsgálásom,valószinű hogy hormonproblémám van!
szerintem te is vizsgáltasd ki magad ahogy az első válaszolo is meg én is mondjuk!
2008. aug. 31. 18:54
3/5 anonim válasza:
Nekem is 2 m.a. volt,3 hónapig szedtem clostylbegit-et feleslegesen és utána derült ki,hogy alacsony a progeszteronom,majd mikor simán terhes lettem kaptam 3 hónapig az utrogestant és így ez a terhesség szüléssel végződött:)Harcolj ki egy normális hormonvizsgálatot.Nekem bejött.
2008. aug. 31. 22:35
4/5 A kérdező kommentje:
sziasztok köszi a váalszokat ép ma voltam vérvételen hotmonszintet néznek két hét múlva lezs eredmény, az első válszólónak nekem abortuszom volt hanem két elhalt babám
2008. szept. 1. 13:52
5/5 anonim válasza:
És a dokik nem vizsgáltak, hogy mi lehet az ok, amiért elhalt két terhességed is? Csak azt tudom neked mondani, hogy érdemes lenne kicsit utánajárni, hormonvizsgálattal kezdve, ciklusfigyelés stb! Ha az egyik doki nem akar semmit csinálni, menj másikhoz, és próbald kikövetelni!!! Jó jel, hogy 2x sikerült simán a baba, de az már kevésbé, hogy egyik sem maradt meg, én azt gondolom, hogy hormonális okok állhatnak mögötte! Ha rájönnek mi, tudják gyógyszeresen kezelni, és plussz pihivel ki fogod tudni hordani a babát! Ne add fel soha, és ne csüggedj! Csak bízz magatokban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!