Mit tegyek? Félek a szüleim reakciójától.
Én is így gondolom, utálom az előítéletet. Nem a vértől függ az ember lelke.
Bemutatnám én, de látom előre hogy mekkora csalódást okoz majd ez nekik. De egyszer mindenképp be fog következni.:)
Akármit mondok, látom mindenki használja a piros kezet.
Én sem örülnék ha a lányom egy cigánnyal járnak, legyen az akármilyen kedves, vagy rendes. Attól még cigány marad, és félreértés ne essék, nem a bőrszín a probléma, hanem a vér, a mentalitás, a temperamentum, a viselkedés. A cigány az cigány marad, akármilyen legyen is.
Ha az én lányom lennél, megpróbálnék ész érvekkel hatni rád, ha nem ér semmit, akkor egész egyszerűen nem foglalkoznék veled, csináld, majd rájössz.
Tiltani nem érdemes. Te tudod, de én a szüleiddel értek egyet.
Igen mindenki előszeretettel használja a piros kezecskét,pedig csak vélemény megoszlás az egész! :)
Ne haragudjon a világ de láttam én már olyan magyar fiút aki meglopta az anyját, láttam én már olyan fiút, aki megfenyegette a barátnőjét hogy felgyújtsa a házukat!Magyar gyilkost, sikkasztókat, munkakerülőket, testüket áruló nőket! De az én párom nem ilyen, szegényesen élnek az tény, de még mindig jobb mintha kacsalábon forgó palotában élnének uzsora kamatból!
Én védem, és igen van rossz ember, de nem csak a romák között! Ezért nem kéne mindenkit egy kalap alá venni!
És a legszebb az egészben hogy a párom nem szereti a cigányokat! Persze a családot nem választhatta meg!Volt hogy elmentünk egy megrongált valami előtt, mondta " na ez se cigányok voltak" vagy mikor büdös valaki azt is szóvá teszi! De az én szüleim amennyire utál(j)ták a cigányokat nem igen engednék a barátomat be ha alja lenne, büdös, és illemtelen! Cigányosan beszélő, munkakerülő EMBER LENNE, mert tény hogy mindannyian emberek vagyunk, és tiszteljünk mindenkit, amíg persze nem bánt minket! Én is le vagyok pontozva, nekem jó? igen másnak rossz? nem hinném, de ha ez hiányzik a boldogságukhoz PONT akkor váljon kedves egészségükre.
Nagyon elkeserítő ahogy a szüleid gondolkodnak, csak remélni lehet, hogyha másért nem akkor irántad való szeretetből legalább adnak egy esélyt a barátodnak, és esetleg a későbbiekben megkedvelik őt.
Másrészt meg ez egy annyira sarkalatos pont tud lenni egy kapcsolatban, hogyha végképp nem tudnak kijönni, neked egy idő után választanod kell. Vagy a családod vagy a párod. Vagy a családod vagy a párod családja, vagy a te barátaid vagy a párod baráti köre.... Senki se fogja elviselni szerintem még rövid távon se, hogy nyilvánosan gyűlöljék, csak mert sötétebb a bőre, ebben egy kapcsolatban nem lehet jó képet vágni. Mérlegelj gondosan és ne kapkodj el semmit. De pont a családi béke érdekében én azt javaslom, jó ideig ne mutasd be a barátodat! Majd ha biztos vagy a dolgodban és 100%osan tudod hogy őt akarod, és ezért akár a családoddal is szembemennél, na akkor lehet bemutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!