Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek/mondjak ha lebukok?

Mit tegyek/mondjak ha lebukok?

Figyelt kérdés

tegnap oltári nagy csete patét csaptam a párommal! Mivel itthon lakok elég kínos mert az egyik szomszéd már tegnap kérdezte anyát, a másik meg ma engem hogy mi volt a baj?!!

Én tegnap is és ma is azt mondtam hogy a nyuszi kiszökött és átment a szomszédba féltem hogy a kutya megeszi,meg hogy nyúl bélt láttam az egyik kutyánál! De mi lesz ha lebukok? Más is mondja anyának???? félek

2012. júl. 27. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tarts ki az előző állításod mellett. Ne hozd fel a témát. Ha meg valaki szóba hozza ne kezdj el izgulni csak mond meg lazán. Senkit se fog érdekelni, mert nem érdekes téma. Amúgy meg azt a nyúlbelet inkább többet ne említsd.

20 évesen félni anyukádtól nagyon kellemetlen és gáz :/

Próbálj meg minél hamarabb elköltözni. Gyűjts pénzt pár havi albérletre előre,keress munkát (Nekem két állásom is van), találd fel magad.

2012. júl. 27. 23:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért gáz az, hogy valaki anyjánál lakik?

Nem mindenkinek jön ossze az élet...kész.

Szerintem minél jobban ráfeszülsz a témára, annál nagyobb a lebukás veszélye.

2012. júl. 27. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!