Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki h megértse...

Mit mondjak neki h megértse hogy ez nekem nem jó?

Figyelt kérdés
Pár éve nagyon sok bajom volt szinte semmit se voltam hajlandó megcsinálni és minden ellen lázadtam de "kigyógyultam" rájöttem h ez nekem se jó. 13 éves leszek kicsit több mint egy hónap múlva de még mindig úgy kezel anyukám mint a 6 éves hugomat.Pl:elvárja h feküdjek le időbe amikor szünet van és másnap semmit se kell csinálnom és ha ezt nem teszem meg eltilt olyan dolgoktól amiről tudja h nagyon szeretek csinálni. Folyton piszkál h nem csinálok házimunkát de nem kér rá mert h régebben "olyan" voltam és nem jött rá h már nem olyan vagyok. de a legjobban az zavar h csak ugy el kezd korlátozni azért mert szerinte ez nekem jót tesz meg kitalálta h "valamit valamiért" és nem enged meg semmit de nem mondja meg h mit kéne érte csinálnom ha meg megmondja akkor olyat mond amit ha megcsinálok nem tudom tőlle azt csinálni amit érte csinálhattam volna meg folyton azzal jön h én minden ellen lázadok és semmit se csinálok és NEM BÍRJA FELFOGNI H MÁR NEM VAGYOK ILYEN. tanulásnál is folyton izél h tanulnom kéne pedig attól h régen nem tanultam attól rendszeresen tanulok(még nyáron is angolozok h szeptemberbe megcsinálhassam az alapfokút) mit mondjak neki h rájöjjön h megváltoztam és tudom h mit csinálok/akarok ?
2012. júl. 12. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondj semmit, bizonyítsd. Jó jegyekkel, házimunkával. Ennyi idősen ennyit kell csak tenned.

Amúgy - ahogy látom - üdv a kamaszkorban :)

2012. júl. 12. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!