Mit tegyek/mondjak ha lebukok?
tegnap oltári nagy csete patét csaptam a párommal! Mivel itthon lakok elég kínos mert az egyik szomszéd már tegnap kérdezte anyát, a másik meg ma engem hogy mi volt a baj?!!
Én tegnap is és ma is azt mondtam hogy a nyuszi kiszökött és átment a szomszédba féltem hogy a kutya megeszi,meg hogy nyúl bélt láttam az egyik kutyánál! De mi lesz ha lebukok? Más is mondja anyának???? félek
sajnos gyerekes vagy sem, anyám 20éves koromra is gyereknek tart semmi nem érdekli, még a 27éves bátyámnak is szereti megmondani az ő véleményét amivel tilos ujjat húzni!
És hogy "semmi közük hozzá" lehet csak ha én azt mondanám neki én kapnék egy jó nagy fülest amiért semmibe veszem azt hogy amit lehet lehet amit nem nem... :(
elköltöznék ha fent tudnám magam tartani, és egy lakást! Testvérem már kirepült van már gyereke is, de anyám ilyen!
Egyébként nem szexről volt szó, hanem veszekedtünk!! Ja és persze a szexet is tiltsa de nem ez a lényeg most!! Azt megoldom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!