Kezdenéd az életed mínuszról?
Egy éve vagyok a párommal, együtt is élünk már szinte a kezdetektől. Jelenleg még tanulok, közben munkát keresek, nem sok sikerrel.
Évekkel ezelőtt csinált egy adósságot, amit most kezdtek el behajtani. Havi min. 30 ezret jelent, plusz gyerektartás 15 E.
Párom munkája időszakos, félő hogy télen nem fogjuk tudni fizetni a hiteltörlesztést. Arról beszélgettünk, hogy vennék fel diákhitelt, és akkor abból a téli hónapokat kihúzzuk. De következő szeptemberben valószínűleg újra fel kéne vennem ezt az összeget. ( 150 E ft)
A probléma az,hogy a kapcsolatunk egyre jobban romlik. Ebben a hónapban több éjszakán bőgtem, mint amennyit szexeltünk.
Félek belevágni mindenbe, ami kihat a jövőmre/jövőnkre, ezalatt a diákhitelt értem...mert bizonytalan vagyok a kapcsolatunkat illetően.
Albérletben élünk, egy fizetésből (szüleim segítenek amennyit tudnak, néha vannak alkalmi munkáim, de az is csak pár ezer ft).
Szinte naponta beszédtéma a szakítás.
Az adósságról annyit, hogy kb 3,5 év alatt tudjuk visszafizetni. Amíg ezt le nem tudjuk, nem szeretnék se gyereket se összeházasodni. ( ha vele történik valami, a felesége illetve a gyereke örökölné a tartozást...)
Bizonytalan vagyok. Ha leülünk beszélgetni, legtöbbször veszekedés a vége.
21L
A városban ahol lakom, az emberek örülnek a minimálbérnek...
150 ezer ft van akinek 2-3 havi fizetés :/
suli+ diák munka ha vele akarsz maradni és ki akarjátok fizetni a hitelt
diákhitelt ezért felvenni vétek! főleg úgy, hogy a kapcsolatotok olyan mint a kutya vacsorája
23/N
21 évesen ne csinálj ekkora oltári baromságot, h hitelt veszel fel egy másik embernek!
de magadnak se. mondjuk én nem fizetném ki senki adósságát, akármekkora is a szerelem, és nem is lenne pofám mástól elvárni ezt.
inkább lépj le, pláne ha több rossz van a kapcsolatban mint amennyi a jó. a fiatal éveidet ne nélkülözéssel töltsd, ha van más lehetőséged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!