Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jelentősége ha a volt barátnőtöknek olyan számot küldtök aminek a lényege az hogy újra is kezdenéd meg nem is?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 13:42
1/7 anonim válasza:
Mi bajod? Fogalmazás? Igen is meg nem is?
2/7 A kérdező kommentje:
mit nem értesz?van egy szám amit elküldesz volt exednek,a szöveg lényege az újrakezdésről,illetve arról szól hogy még sem szeretnéd a kapcsolatot.ezt csak úgy elküldenéd a volt exednek?
2011. ápr. 22. 13:58
3/7 anonim válasza:
Szeretlek is meg nem is tudod ííígy van ez?Ááááúúú!!A szerelem engem mindííg bolonddááá tesz!
Figyelj,valamit újra kezdeni meg nem is -olyan nincs.:)
4/7 anonim válasza:
Már azt is megbánta, hogy először belekezdett. Ez azt jelenti egy XIX. kerületi közvéleménykutatás szerint.
5/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy megbánta,mivel akkor már nem beszélnénk...néha azt érzem hogy újra velem szeretne lenni,mert ad olyan jeleket amiből lejön,máskor viszont tényleg csak barátként beszélünk:s
2011. ápr. 22. 14:09
6/7 anonim válasza:
sztem ez a legnagyobb gyökérség a világon....ha vége akkor vége, ne húzzátok egymás agyát
7/7 A kérdező kommentje:
én nem húzom az agyát,hanem ő az enyémet,én próbálok nem foglalkozni vele,de van amikor olyanokat ír,és egyszerűen nem tudok mit csinálni:s
2011. ápr. 22. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!