Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor érzed úgy, és mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor érzed úgy, és mikor döntesz úgy, hogy ideje elhagyni a párod és új életet kezdened, mert úgy nyugodtabb az életed?

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Én kb. most.
2012. jan. 30. 12:45
 2/8 A kérdező kommentje:
na, mesélj, miért?
2012. jan. 30. 12:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon más az érdeklődési körünk, máshogy képzeljük a jövőt, stb.
2012. jan. 30. 12:47
 4/8 A kérdező kommentje:
És az együttélés is ilyen döcögősen megy?
2012. jan. 30. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt részem ilyen "luxusban", hogy ezen gondolkodjak.
2012. jan. 30. 13:05
 6/8 Renbaba válasza:

Én akkor döntenék úgy, ha a problémát nem tudom megbeszélni vele, ha süket fülekre találok, semmiben nem értenénk egyet, nélküle jobban érezném magam, nem hiányozna.

Nem tudom, hogy mi a probléma, de elég sok mindent lehet írni a kérdésedre, és minden egyénfüggő! Én azt javaslom, beszélj a pároddal.

Tervezd el mit fogsz neki mondani, és csak őszintén!

2012. jan. 30. 13:06
 7/8 A kérdező kommentje:
van 3-4 dolog, ami állandóan vissza -visszatér, és csak a feszkó van és nem igazán akarja egyikőnk sem meghallani, vagy engedni, hogy mit akar a másik.
2012. jan. 30. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
én türelmes voltam, de a pohár betelt, másfél év után. nem éltünk együtt, így könnyebb is volt szétválni. ha nem ismerkedek meg (a szakítás után 2-3 hónappal) valakivel, akkor szerintem újra kibékülök vele, pedig a végén már kész szenvedés volt az egész. folyton kamuzott, megbízhatatlan volt, ezért állandóan tévképzeteket gyártottam, kb. nem volt egy nyugodt percem, attól féltem, hogy mi derül már ki megint. szóval nyugodtabb lett az életem. azóta egy olyan álomszerű kapcsolatban vagyok, ami össze sem hasonlítható az előzővel.
2012. jan. 30. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!