Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem birom elhagyni? Mit csináljak? Voltatok már így?
Párommal lassan 5 éve vagyok együtt nagyon szeretem.Egyszer már szakítottunk majd kibékültünk. Amikor vége lett először azért lett mert hűtlen volt. Hónapokig gyógyszereken éltem, mert nem tudtam elviselni a hiányát ekkor alakult ki egy szorongásos félelmem és depresszió.
Később Ő kezdeményezte a békülést. De úgy érzem ez az ember nem az kit eleinte megismertem. Nem bánik velem jól,nem becsül meg :( pedig mindent megteszek érte. Nem birom elhagyni nem tudnám nélküle elképzelni az életem és félek hogy megint előjön a szorongásos félelmem. Pedig megérdemelné hogy faképnél hagyjam de annyira gyenge vagyok hozzá. Nem érdemli meg de szeretem:(
N/24
te is tudod, hogy mit kell tenned, csak félsz megtenni. de szerintem jobban jársz, ha te vetsz véget önszántadból ennek a kapcsolatnak, így talán kevésbé lesz fájdalmas. így is nehéz lesz, de fiatal vagy még, jön majd valaki más, aki jobban megbecsül.
31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!