Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok maximalista...

Tényleg én vagyok maximalista és túlzásba esem?

Figyelt kérdés

A párom szerint túl sokat takarítok illetve végzek házimunkát, ezért vagyok mindig fáradt. Itthon vagyok a két éves kislányunkkal, itthonról dolgozok ami tény hogy elveszi azt a napi három órát amikor alszik a gyerek és meg tudnám csinálni az itthoni dolgokat. Így én reggel megfőzök,össze pakolok. Két naponta felmosok,porszívózok a gyerek miatt is muszáj, de a portörlés, fürdő takarítás stb azt heti 1xcsinálom, nem betegesen naponta!:) Jó persze ott a mosás a kert stb. de én így érzem magam jól.Ha rend van,tisztaság és bármikor jöhet hozzánk vendég. Mindig is kicsit maximalista voltam, vezető beosztásban dolgoztam, valahogy a rend,tisztaság mindig is az életem része volt.

Szerintetek se normális ez?Szerintem ennyit mindenki takarít kb hetente.

2012. júl. 27. 14:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%

Annyira agyonfertőtleníti mindenki az otthonát, hogy az félelmetes. Minden nap a konyhapultot?? Minek? Nem azt mondtam, hogy maradjon dzsuvás. De te tényleg kihypózod minden nap a konyhát?

Régen basszus barlangban laktak az emberek, és túlélték.

Nem azt mondom, hogy úgy kell élni. De a lakás van értem, nem pedig én a lakásért. Ha ne adj'Isten kimarad egyik héten a porszívózás-feltörlés, hát nem szakad rám az ég. Még kosz sem lez.

2012. júl. 27. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!