18-30 év közötti fiatalok hölgyek és urak! Ti mit reagáltok, ha anyukátok nyilvános helyen utcán, boltban stb ölelget csókolgat simogat benneteket és ezt látványosan? Nektek mennyire irritáló?
Azért, mert felnőtt embernél ciki, ha ezt eltűri az anyjától. Már 7-8 éves is lázad (a németeknél egy négyéves is önálló)az ellen, hogy taperolják, karolgassák, vezessék, mint egy pincsit - és joggal!
Szelíd erőszak, de bizony erőszak, ha a gyereknek ez rosszul esik. Az ilyen anyukák azonban nem szoktak arra odafigyelni, hogy mi jó a másiknak, csak arra, hogy nekik mi a jó és ők mit akarnak.
Egyébként módfelett irritáló, mert belemászik a személyes trerdbe, és ráadásul mások előtt megaláz, hiszen úgy viseledik veled, mintha kétéves volnál, nem 30, valamint nem tiszteli az akaratodat.
Te hogy érzed magad, Kérdező, ha ezt teszik veled? Mit érzel belül?
mivel már elég régóta tudom, hogy az élet véges, ezért a családomtól sosem tartottam cikinek, ha megölelnek, megpuszilnak. basszus, ők adták nekem az életet, nekik köszönhetek mindent! miért ne örülnék neki, ha kifejezik a szeretetüket?
fura, mert tini koromban sem volt ciki, sőt, ha találkoztunk egy ismerőssel az utcán vagy boltban, büszkén mutattam be az édesanyámat neki.
mit reagálok? lévén, h normális mennyiségben teszi ezt, így viszonzom. nekem nincs ebben semmi abnormális, vagy irritáló. számomra.
Azért nevetnek, mert éretlen hülyegyerekek.
Érdekes, engem látott már az összes osztálytársam anyukámmal, egyik sem nevetett ki soha, még akkor sem, ha puszit adott, vagy én adtam neki. Akkor most én vagyok rossz társaságban?
simán megfogom a kezét. Miért ne fognám? Teljesen büszke vagyok rá . :) Amúgy meg engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki hogy néz rám. :)
Az utcán mezítláb közlekedem néha, mert nekem az jó. és ? :)
Én se bánom sose, ha kapok tőle puszit, vagy megölel, sőt. 25 leszek maholnap, de azért néha egy-egy anyai ölelés bizony nagyon jól tud esni :)
És ha más kiröhög, akkor mivan? Röhögjön, legalább lesz egy jó napja.
Engem jobban irritál az, aki látványosan megalázza a szüleit azzal, hogy elhúzódik tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!